Huis opknappen zonder een grote verbouwing?

Huis opknappen zonder een grote verbouwing?

Zit je wel eens te twijfelen om wat aan je huis te laten doen, maar geen zin in een grote verbouwing?
Kijk dan eens naar een nieuwe vloer. Een nieuwe vloer laat je woning er totaal anders uitzien zonder er een grote verbouwing van te maken.

De keuze is reuze

Als je een besluit om te kiezen voor een nieuwe vloer, kan je kiezen uit laminaat, plak pvc, click pvc, tapijt en vinyl.
De meest verkochte vloer blijft toch altijd de laminaatvloer. Deze vloer is makkelijk te onderhouden en daarom ideaal voor de meeste huishoudens.

Echter maakt pvc de laatste jaren ook eens sterke opmars. Met een pvc vloer haalt u een vloer in huis die eenvoudig in onderhoud is en tegen een stootje kan. Tevens maakt u met pvc de keus voor een duurzaam product. In het ruime assortiment van Tapijt en Laminaat Direct heeft u de keuze uit velerlei motieven pvc, die tevens leverbaar zijn in zowel hout als steendesign.

Vloertrends 2019

2019 is toch wel het jaar van de visgraat vloer! Deze vloer is verkrijgbaar in zowel laminaat als pvc. Zowel de laminaat en de pvc versie worden gelegd in losse delen zodat het eindresultaat lijkt net als een houten visgraatvloer. Deze vloeren zorgen voor een speels element in je woning, maar dan zonder al te veel op te vallen.

Complete service pakket

Tapijt en Laminaat Direct biedt een complete legservice aan en dan ook helemaal compleet.

Al vanaf €19,50 per vierkante meter wordt er een vloer gelegd, inclusief gratis ondervloer, gratis plakplinten en daarbij krijg je ook nog eens een gratis schoonloopmat.

Twijfel of je de juiste kleur wel gevonden hebt? Geen probleem! Vraag gewoon eerst een gratis staal aan om de kleur in het echt te bekijken, we snappen dat dit soms lastig kan zijn om vanaf een afbeelding de juiste kleur te bepalen.

(45)