Gobelin woon-inrichting stijl

Gobelin woon-inrichting stijl

De kussens van Gobelin zijn authentiek en eigen! De geweven kussens hebben een eigenwijze uitstraling. De bijna middeleeuwse stijl past goed bij een landelijke woonstijl. De kussens van Gobelin geven een vorstelijke sfeer en zijn uitstekend te combineren met effen kussens. De term Gobelin staat voor een handgeweven wandtapijt. De Gobelin stijl is al eeuwenlang populair. De wandtapijten hingen vroeger vooral aan de muur bij de wat rijkere en elite families. Tegenwoordig zijn er prachtige sierkussens in de Gobelin stijl. De Gobelin kussens geven een woonkamer een koninklijke en authentieke sfeer. Perfect voor als u eens wat anders wil!

Gobelin sfeer in de woonkamer

De kussens in Gobelin stijl hebben verschillende afbeeldingen van dieren. Allerlei verschillende dieren: van honden tot paarden en katten tot vossen. De kussens vormen een portret van een dier, die als vorst wordt afgebeeld geheel in stijl met een kader of een pied de poule achtergrond. De kussens zijn er in verschillende maten verkrijgbaar, zodat er voor elke woonkamer een Gobelin kussen is.

  • De standaard Gobelin kussen zijn 45 x 15 x 45 cm groot.
  • De tochtkussen Gobelin zijn 90 x 15 x 20 cm groot.
  • De half Gobelin kussen zijn 45 x 15 x 31 cm groot.
  • De kleine Gobelin kussen zijn 32 x 15 x 32 cm groot.

Naast de vele verschillende formaten kussens, zijn er ook nog verschillende soorten. Zo zijn er kussens die aan beiden kanten een andere bedrukking hebben. Zo heb je met één kussen er eigenlijk twee. Aan de ene kant de voorkant van een dier, zoals een mopshond en aan de andere kant de achterkant.

Vorstelijke dieren

De dieren staan centraal bij de Gobelin kussens. Ook is er een jachtthema binnen de collectie. Hierin zijn dieren afgebeeld met een jachtoutfit of prachtige herten als pronkstuk. Het edel dier het paard is ook vaak afgebeeld in koninklijke sferen, een echte aanrader voor de paardenliefhebbers onder ons. Iets anders dan de dieren? De collectie heeft ook boekenkasten als afbeelding voor een echt middeleeuwse en rustige sfeer. Er zijn kleden met de afbeelding van een boekenkast. Deze kleden zijn goed te combineren met de dierenkussens. Uiteraard zijn de kleden net als de kussens geweven.

Combineer en creëer

De Gobelin stijl is vrij uitgesproken. Een handige tip is dan ook om niet teveel verschillende afbeeldingen als woon-inrichting te gebruiken. Gebruik één en dezelfde thema of één diersoort. Dit maakt het voor het oog wat rustiger. Kies bijvoorbeeld voor meerdere formaten kussens, maar wel met dezelfde afbeelding.

Bekijk de hele collectie op Gifts&More.nl.

(301)