Het gemak van vouwgordijnen

Het gemak van vouwgordijnen

De aankoop van vouwgordijnen is niet zo simpel als het lijkt. Je moet rekening houden met kleuren, maten, stoffen en het interieur van je huis. Veel bedrijven bieden (potentiële) klanten gratis stofstalen aan, zodat men thuis op het gemak de vele mogelijkheden kan bekijken. Vouwgordijnen zijn er namelijk in allerlei stoffen.

Verschil in vouwgordijnen
Vouwgordijnen zijn te verkrijgen in transparante, semi-transparante en verduisterende stoffen. Transparante vouwgordijnen zijn er bijvoorbeeld in de stoffen batist, linnen batist, bruxelles en korrel. Deze grof- of fijngeweven stoffen breken het licht. Je kunt van binnen naar buiten kijken, maar privacy is gewaarborgd omdat mensen niet van buiten naar binnen kunnen kijken. Transparante vouwgordijnen zijn gemakkelijk te wassen.

Semi-transparante laat licht door, maar waarborgt wel de privacy van mensen. Semi-transparante stoffen hebben een hoge kleurechtheid en zijn gemakkelijk te wassen. Verduisterende vouwgordijnen laten, zoals de naam al aangeeft, geen licht door. Ideaal voor in de slaapkamer!

Online vouwgordijnen bestellen
Het is ideaal dat men tegenwoordig (bijna) alles online kan bestellen en kopen. Het is begrijpelijk dat mensen wat betreft de aankoop van bijvoorbeeld vouwgordijnen wat terughoudender zijn. Echter, via de zoekmachine kom je veel betrouwbare bedrijven tegen. Je kunt je bestelling op maat laten maken en in sommige gevallen voor een lage prijs laten leveren.

Mocht je beslissen om online vouwgordijnen te bestellen, zorg er dan voor dat je tijdens het bestellen het volgende bij de hand hebt: stofnaam en kleur, hoogte en breedte, bedieningszijde en het soort ketting. Bij veel bedrijven kun je er voor kiezen om de bestelling te laten leveren of zelf op te halen. Vaak is het zo dat er nog wijzigingen in de bestellingen kunnen worden aangebracht, zolang er nog geen (aan)betaling is gedaan. Ideaal natuurlijk wanneer je een vergissing hebt gemaakt.

Bekijk de vele mogelijkheden van het online bestellen of ga eens langs bij een speciaalzaak!

(141)