Dé trend: Steel look kunststof kozijnen

Dé trend: Steel look kunststof kozijnen

Dé trend van het moment, steel look kunststof kozijnen en deuren. Jong en gedurfd, de stoere uitstraling van staal maar dan met alle voordelen van kunststof.

Stalen kozijnen geven de woning een geweldige industriële uitstraling, maar zijn zeer prijzig. Om die reden kunt u ook kiezen voor kunststof kozijnen met een stalen look.

Steel look kunststof kozijnen en deuren

Kunststof kozijnen worden veelal uitgevoerd in een realistische houtnerf. Het is echter ook mogelijk om de kozijnen en deuren in een realistische metallic look uit te voeren. In combinatie met raamroeden en een antraciete of zwarte kleur, krijgen de kozijnen de stoere steel look die niet van echt te onderscheiden is! Zwarte kozijnen zijn opvallend en heel goed te combineren met verschillende kleuren. Door de juiste combinatie krijgt uw woning een sjieke of juist de stoere industriële uitstraling.

“Jong en gedurfd, de stoere industriële uitstraling van staal maar dan met alle voordelen van kunststof!”

De voordelen van zwarte kunststof kozijnen

Staal is niet alleen zeer prijzig, maar de isolatiewaarde is ook een stuk minder dan kunststof kozijnen. De geliefde industriële look kan ook gerealiseerd worden door houten kozijnen zwart te schilderen. Denk er echter aan dat zwart warmte aantrekt. Houten kozijnen zijn gevoelig voor temperatuurverschillen en kunnen door de hitte kromtrekken. Kunststof kozijnen en deuren daarentegen zijn onderhoudsvriendelijk en bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals wind, regen en uv-straling.

Steel look aluminium kozijnen

Bent u op zoek naar een exclusieve look voor uw woning? Dan zijn aluminium kozijnen met een steel look coating wellicht iets voor u. Aluminium kozijnen hebben slanke en strakke profielen. Dit geeft de woning een luxe stoere uitstraling. Aluminium kozijnen hebben alle voordelen van kunststof kozijnen. Onderhoudsvrij, sterk, inbraakwerend en hebben een zeer lange levensduur. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden van onze steel look aluminium kozijnen.

Meer informatie over steel look kozijnen?

De adviseurs van Vestakozijn vertellen u graag in een vrijblijvend gesprek wat er allemaal mogelijk is om met kunststof of aluminium kozijnen en deuren een stoere industriële steel look uitstraling aan uw woning te geven.

(119)