Macbook Leasen

Macbook Leasen

Op het moment dat je een wilt Macbook wilt aanschaffen moet je altijd goed nadenken, of je dat ook daadwerkelijks wilt doen en je niet beter een Macbook kunt leasen. Het leasen van een Macbook heeft namelijk vele voordelen.

Macbook kopen

Het kopen van een Macbook van Apple uit de Applestore heeft als grote voordeel dat jij eigenaar bent. Je bent eigenaar na een week, maar ook op het einde van de looptijd als hij af is. Maar het nadeel is dat je er altijd zelf voor moet zorgen. De updates en het onderhoud moet je altijd zelf verrichten. Veel werk als je zelf het apparaat beheert lijkt mij.

Voordelen van een Macbook leasen

Het kopen heeft voordelen, maar het leasen van een Macbook heeft veel meer voordelen. De prijs is erg laag, je betaald per maand een bedrag waardoor je dit bijna niet merkt op je bankrekening. Je betaald per maand en kunt u hier elke maand weer vanaf stapen. De flexibiliteit is erg groot, je kunt de Macbook huren voor 1 maand, maar ook voor 1 jaar of zelfs voor 3 jaar. Dat is net hoelang je het wilt huren. Als student die één master van 2 jaar een laptop nodig heeft, kan er ook één gaan leasen. Of als je expat bent en je tijdelijk voor een periode van 3 maanden in Nederland bent is het ideaal om een Macbook te leasen. Je sluit een eenvoudig contract af, waarbij er geen kleine regeltjes vermeld staan.
RentYourMac is erg transparant waarbij alle voorwaarden duidelijk op de website staan. Heb je een vraag, neem dan contact op de klantenservice.

Verschillende modellen leasen

Apple brengt vaak nieuwe snellere en beter modellen uit. Om altijd op de nieuwste Macbooks te werken, wordt er geadviseerd om het nieuwste model te kiezen. Het nieuwst model komt bij ons altijd binnen en kan snel met het oudere model omgeruild worden. Het omruilen is eenvoudig en kan gedaan worden door hem op te sturen en dan stuurt rentyourmac de nieuwe op.

Macbook leasen in Nederland

Sinds kort is Rentyourmac.com opgericht. Bij RentYourMac is het nu mogelijk om je Macbook te leasen. Het leasen van de Macbook kan door heel Nederland. Ook als je in Groningen woont, Zeeland of het zuidelijkste puntje van Nederland. Als je een Macbook op de website besteld wordt hij per Post NL naar je toegestuurd. Vervolgens heb je de verplichting per maand te betalen, heel eenvoudig, want je mag elke maand opzeggen, als je contract afloopt. Succes!

(59)