Dingen om op te letten bij het huren van een DJ of band

Dingen om op te letten bij het huren van een DJ of band

Binnenkort trouwen? De lente, het seizoen van de liefde, is gaande. Met zo veel te organiseren voor een enkele dag, kan de entertainment bij de receptie van een bruiloft het laatste zijn waar je aan zal denken. Voor degenen die grotere partijen plannen, is een DJ en/of live muziek erg populair. Hier zijn een aantal dingen die je moet uitzoeken bij het huren van een DJ of een band voor je speciale dag.

ambitious dj boeken

1. Zorg ervoor dat de entertainer vrij is voor de datum dat je gaat trouwen en maar gebruik van een contract om deze te reserveren. Het contract bevat een lijst van alle diensten die worden verstrekt en beschermt beide partijen in geval van noodgevallen.

2. Controleer of de DJ of de live band mededelingen of rechten bevat. Veel extra kosten kunnen daar bij komen voor deze service.

3. Ontdek hoeveel bruiloften of andere gebeurtenissen de entertainer elk jaar doet. Als een DJ of live band al meerdere maanden niets heeft gedaan, zal dat een grote uitdaging voor ze zijn bij zo’n grote dag.

4. Controleer of de DJ of de band een geluidskwaliteit en verlichtingsuitrusting heeft. Goede merknamen omvatten QSC, JBL, Electrovoice, Shure, Pioneer, Technics, Rane, Chauvet en Martin.

5. Elke bruiloft entertainer moet draadloze microfoons hebben. Draadloze microfoons zijn essentieel voor speech om te proosten en aankondigingen te doen. Ze zijn veel veiliger en eleganter dan microfoons die bedraad zijn.

6. Elke persoon heeft een ander idee van wat goede muziek is. Stuur je DJ of live band een lijsten van je top 20 favoriete liedjes; Een voor receptie en diner en één voor het dansen in de avond. Je moet ook een lijst meesturen met liedjes waarvan je absoluut niet wilt dat ze gedraaid of gespeeld gaan worden.

7. Uiteindelijk moet u uw DJ of live band vragen wat hen uniek maakt. Elke performer heeft een bepaalde stijl, en u wilt de beste die match voor uw bruiloft.

Je kan bij Ambitious een Drive-in show of DJ boeken. Om een indruk te krijgen kan je op Youtube kijken wat je kan verwachten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

(22)