5 Tips om je favoriete  programma’s terug te kijken

5 Tips om je favoriete  programma’s terug te kijken

We hebben het allemaal erg druk en hebben weinig tot geen tijd om onze favoriete programma op tv te kunnen bekijken. De tijden zijn veranderd dat je zeven uur met het bord op het schoot naar Studio Sport zat te kijken. En wat dachten we van om acht uur elke werkdag Goede Tijden Slechte Tijden kijken? Als we nu wel eens naar tv kijken staat er niks leuks op en dus willen we daar wat aan doen. Helaas redden we dat niet meer met onze drukke leventjes en vandaar gaan we het jullie leventje weer wat leuker maken.

1: Wachten op herhaling

Het klinkt heel suf maar een programma wordt vaak herhaald een paar dagen later dan het programma is uitgezonden. Het is misschien ouderwets maar vaak wat later op de avond worden bijvoorbeeld het journaal of Studio Sport Eredivisie herhaald. Helaas zijn dit weer de vaste tijden waar we juist vanaf willen. Hieronder dus genoeg tips om programma’s terug te kijken.

2: Je favoriete programma terugkijken via internet

We hebben geen zin meer om aan vaste tijden verbonden te zijn. We willen elk programma terug kunnen kijken op internet op verschillende apparaten zoals de site of de app. Je kan de app downloaden van de zender van je favoriete programma en je kunt het programma terug kijken. Of je surft online naar Uitzending gemist RTL 5 en typt je favoriete programma in en je kunt het programma terug kijken, het kan zo simpel zijn.

3: Abonnement op NLziet, Netflix of Videoland

We kennen allemaal Netflix en Videoland wel. Kijken on demand een programma terug, waar en wanneer je maar wil. NLziet doet in principe hetzelfde alleen dan van tv programma’s. Een perfecte betaalde optie als je het druk hebt maar toch alle programma’s wil terug zien.

4: Een chromecast

Als je je lievelingsprogramma’s via de tv wil terugkijken kun je het best een Chromecast aanschaffen. Je hebt zo’n kastje al in huis voor rond de 40 euro. Je kan via dit kastje met alle apparaten op je tv de programma’s terug kijken die je hebt gemist.

5: Terugkijken via je tv-aanbieder

Vaak kun je via je smart tv al je programma’s via de tv terugkijken wanneer je maar wil. Een voorbeeld hiervan is 7 dagen terugkijken, een functie is die je gratis bij Interactieve TV van KPN, XS4all of Telfort krijgt. Het enige dat je hoeft te doen is je tv-gids te openen op je tv en je programma terug te zoeken.

(29)