Geld verdienen door honden uit te laten, of op honden te passen!

Geld verdienen door honden uit te laten, of op honden te passen!

Er is in Nederland een steeds grotere vraag naar mensen die op een hond willen passen of deze willen uitlaten. Hondenbaasjes zijn natuurlijk gek op hun trouwe viervoeter, maar Nederlanders krijgen het steeds vaker drukker.

Waarschijnlijk ervaar je dit zelf als hondeneigenaar ook. Werktijden zijn soms onregelmatig, vakantieperiodes komen soms anders dan gepland, onvoorziene ziekte of misschien ben je wat minder goed te been voor een bepaalde periode. De hond kan niet overal mee naartoe, helaas. Het vragen van jouw buurman of buurvrouw is ook niet altijd een optie. De hond alleen laten is beslist geen mogelijkheid. Het is belangrijk om zoveel mogelijk aandacht te besteden aan het welzijn van jouw trouwe viervoeter.

Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem. De vraag naar hondenoppassers in Nederland neemt met de week enorm toe. Het uitlaten van honden staat zelfs in de top tien meest-gekozen bijbaantjes van Nederland voor jongeren!

Honden uitlaten of op honden passen met www.wacthmydog.nl!

WatchMyDog is de nieuwste online hondenopvang van Nederland. WatchMyDog helpt hondeneigenaren bij het vinden van een betrouwbare en geverifieerde hondenoppasser, inclusief hondenverzekering.

WatchMyDog heeft honderden betrouwbare opvangadressen door heel Nederland. Het platform van WatchMyDog biedt de mogelijkheid hondenopvang, hondendagopvang of een hondenoppas aan huis. Of je nou een paar uurtjes van huis bent, of een heerlijk lange vakantie hebt geboekt, WatchMyDog wil je graag helpen om met een gerust hart en een fijn gevoel van je vakantie te laten genieten. Dit terwijl jouw trouwe viervoeter veilig is en daarnaast net als jij, ook kan genieten!

WatchMyDog selecteert alleen de beste en meest betrouwbare hondenoppassers, om het verblijf van jouw hond zo aangenaam en veilig mogelijk te kunnen maken. Hondenoppassers zorgen voor jouw hond, alsof het hun eigen hond is.

Waarom hondenoppasser worden bij www.watchmydog.nl?

Jij kunt als hondenoppas gratis een profiel aanmaken op ons platform. Baasjes van honden kunnen vervolgens wanneer ze een hondenoppas nodig hebben via ons platform een hondenoppas bij hun in de buurt vinden. WatchMyDog staat voor liefde en aandacht, baasjes zijn daarom opzoek naar een lieve hondenoppas in onze hondenopvang community die op honden past in huishoudelijke sfeer en die van spelen geen genoeg kan krijgen! Je kunt van tevoren een kennismakingsgesprek inplannen om elkaar te ontmoeten, en pas als het klikt tussen jou, de hond en het baasje kun je de boeking accepteren.

Tijdens de opvang stuur je regelmatig foto en tekst updates naar het hondenbaasjes via ons platform, en zorg je ervoor dat de hond(en) de tijd van hun leven hebben. Als de opvang periode erop zit wordt er gevraagd aan de baasjes een review achter te laten, en kun jij als hondenoppas een uitbetaling aanvragen. En klaar! Op naar het volgende avontuur als hondenoppas. Na verloop van tijd bouw je dus een betrouwbaar hondenoppas profiel op met reviews, en zal je zien dat je steeds meer aanvragen krijgt. Het leukste van dit alles is natuurlijk dat jij je geld verdient met wat je écht leuk vindt.

Heb jij het in je om hondenoppas te worden? Als je aan onderstaande vier voorwaarden voldoet,
ben jij de perfecte kandidaat!

  • Je hebt ervaring met honden of wilt ervaring met honden opdoen!

Of je nu vroeger als kind al een hond in huis hebt gehad of gewoon altijd enorm blij wordt als je een hond met zijn hondenbaasje over straat ziet lopen, geef op jouw persoonlijk profiel aan wat jouw ervaring met honden is. Er zijn honderden verschillende soorten honden, die ieder een ander type hondenoppas nodig hebben. Of je nou veel of weinig ervaring met honden hebt, WatchMyDog brengt hondenoppassers en hondeneigenaren bijeen!

  • Je weet precies wat voor honden je wel of niet leuk vindt!

Jij weet als geen ander wat voor honden je wel of niet leuk vindt! Ben je meer gek op een kleine dwerghondjes of kan je ook goed overweg met eigenwijze reuzehonden? Wees eerlijk tegenover jezelf en ervaring met honden! Bedenk bij jezelf goed van tevoren wat voor type hondenoppas jij bent.

  • Je houdt van natuur en wandelen!

Een hond moet wel drie tot vier keer per dag uitgelaten worden! Zijn er genoeg parken, natuurgebieden, wandelroutes of uitgaansplekken in jouw buurt? Hoe dan ook, als hondenoppasser krijg jij in ieder geval ook de juiste hoeveelheid beweging per dag! Met WatchMyDog zal je als hondenoppasser in jouw regio te werk gaan!

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel!

Voor een hondeneigenaar kan het lastig zijn om hun trouwe viervoeter achter te laten bij een onbekende hondenoppas. Misschien heb je gebruikgemaakt van de ‘Meet and Greet’ optie van WatchMyDog, er is wellicht dus al kennis gemaakt tussen hondenoppas en hondeneigenaar. Als hier nog geen sprake van is, onthoud dus dat de hondeneigenaar zijn of haar hond afgeeft voor de afgesproken periode. Als hondenoppasser moet je daarom ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Hondenoppassers van WatchMyDog worden voorbereid op iedere situatie met de ‘WatchMyDog Academy Cursus’, hierdoor weet iedere hondenoppasser hoe er gehandeld moet worden in bepaalde situaties!

WatchMyDog is op zoek naar jou als hondenoppas! Meld je nu aan als hondenoppas.

(141)