Hoe herken je mensen die liegen?

Hoe herken je mensen die liegen?

Niemand houdt van mensen die liegen. En klein leugen kan een grote invloed hebben op de betrouwbaarheid van een persoon. Stel je eens voor dat je liegt over je leeftijd en je doet dit bij meerdere personen. Zodra je dan een kleine fout maakt en ze komen erachter dat je loog. Dan vragen ze zich af waarom je tegen ze loog en wat is jouw bedoeling hiervan. Hierdoor gaan ze je niet meer vertrouwen. Daarom duurt eerlijkheid het langst. Ook wordt het steeds moeilijk om te onderscheiden wanneer je liegt en wanneer niet. Ervaren leugenaars hebben zichzelf op den duur overtuigd dat ze altijd goed zitten.

Symptomen van iemand die liegt

Om symptomen te herkennen moet je eerst de basishouding weten van een persoon. Dit doe je door een neutrale vraag te stellen waar jij de antwoord op weet. Bekijk de houding van de persoon en dit is dan haar of zijn basis houding. Bekijk de persoon en bekijk een aantal punten zoals:

  • kijk de persoon je recht in de ogen aan
  •  knijpt hij of zij met de schouders?

Nu je de basishouding weet stel nu een vraag waarbij je weet dat de persoon een leugen moet vertellen en herken dan de afwijkingen.Enkele hotspots waar je kan herkennen dat mensen liegen zijn:

  • wiebelende voeten
  • op elkaar geperste lippen

Liegen in een relatie

Elke leugen kan je relatie verkorten zodra je partner erachter komt dan zal zij of hij dit beschouwen als een wantrouwen. Daardoor zal jouw partner je minder vertrouwen hierdoor wordt de kans groter dat je partner makkelijker vreemd zal gaan of de relatie zal verbreken. Om te voorkomen dat je partner vreemd gaat moet je iets romantisch doen thuis.
Zo behoud je je relatie en verstevig je band met je partner.

Liegen en belazeren

Het belazeren van mensen kan schade brengen aan de maatschappij. Als je een persoon belazerd dan beschadig je zijn vertrouwen en aan anderen ook. Vaak belazeren mensen voor geld of voor liefde.Maar dit is allemaal een tijdelijke bevrediging voor permanente schade. Daarom moet je jezelf afvragen is dit het allemaal waard? Waarom moet ik iemand belazeren voor geld of liefde als je dit ook op de eerlijke manier kan krijgen? Daarom is het belangrijk om zo weinig mogelijk te liegen en te belazeren om een goed invloed op de samenleving te brengen.

Bron: tipscadeau.nl

(95)