De mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol

De mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol

Ga jij binnenkort op vakantie, dan heb je eigenlijk verschillende mogelijkheden. Je kunt natuurlijk gewoon op Schiphol parkeren, wat uiteraard erg duur is. Daarnaast kun je ook in de buurt van Schiphol parkeren, wat een stuk goedkoper is. Of je kunt proberen gratis te proberen in de buurt van Schiphol in een woonwijk.

Parkeren op Schiphol zelf

Parkeren op de verschillende parkeerplaatsen bij Schiphol is het makkelijkste maar helaas ook het meest kostbaar. Je kunt zo Schiphol inlopen met je koffers wat natuurlijk erg fijn is en je hoeft niet eerst ergens anders naartoe. En ook na afloop kun je snel weer weg.

Parkeren bij parkeeraanbieders in de buurt van Schiphol

Er zijn de laatste jaren erg veel parkeerplaats aanbieders en eigenlijk concurrenten van Schiphol bij gekomen, omdat deze nou simpelweg een stuk goedkopere plekken aanbieden dan Schiphol zelf. Waardoor hier heel veel vraag naar is, voornamelijk als je lang parkeren Schiphol gaat. Hiermee kun je veel geld besparen als je een paar weken op vakantie gaat.

Valet Parking Schiphol

Valet Parking is eigenlijk het ”duurdere” parkeren. Je rijdt hier heerlijk naar Schiphol en kunt daar de auto kwijt aan een persoon die het komt ophalen en de auto vervolgens veilig parkeert voor jou. Hier hoef je er niet meer naar om te kijken en bij terugkomst staat de auto zo weer klaar voor jou.

Gratis parkeren in de buurt van Schiphol

Gratis parkeren in de buurt van Schiphol kan, maar is zeker niet handig en aan te raden. Je zult een veilige buurt moeten vinden en daarnaast heb je een tijd geen zicht op je auto, wie weet wat er dus kan gebeuren. Het is dan een betere optie om gewoon te parkeren bij één van de vele aanbieders in de buurt van Schiphol. Je zult wel een hoop geld besparen door gratis te parkeren, wat natuurlijk fijn is. Maar de gedachten van op vakantie gaan, zonder te weten hoe je auto het brengt is natuurlijk ook niet fijn.

(127)