Aluminium visitekaartjes: een origineel gebaar

Aluminium visitekaartjes: een origineel gebaar

Waarschijnlijk heb je er zelf een flinke collectie van liggen: visitekaartjes. De kans is groot dat  je het gros daarvan niet vaker dan één keer hebt bekeken. Om nog boven het maaiveld uit te steken, is een origineel visitekaartje natuurlijk een sterk middel. Maar, je kunt ook volledig de plank misslaan. Je hoeft op internet maar te zoeken naar originele visitekaartjes en een keur aan bijzondere maar twijfelachtige mogelijkheden trekt aan je voorbij.

Zo kunnen voor iemand in de vleesverwerkende industrie visitekaartjes van bacon erg ludiek lijken maar wellicht vinden sommige mensen zo’n visitekaartje toch niet zo smakelijk… Een visitekaartje in een afwijkende vorm is leuk op het eerste gezicht, maar is vaak niet zo duurzaam en ziet er na een paar dagen in iemands portemonnee al gauw minder aantrekkelijk uit. En dan zijn er nog visitekaartjes in afwijkende groottes die met geen mogelijkheid in een portemonnee of cardholder passen en die wellicht al kwijt zullen raken vóórdat die potentiële klant kans heeft gezien contact met je op te nemen.

Aluminium visitekaartjes: De gulden middenweg

Het ideale visitekaartje is niet alléén maar origineel. Visitekaartjes moeten een goede indruk maken, representatief zijn voor jou en je bedrijf, toegankelijk en aantrekkelijk zijn, lang meegaan en praktisch opgeborgen kunnen worden.
Een type visitekaartje dat aan al deze eisen voldoet, is het aluminium visitekaartje.

De vorm en groote van het aluminium visitekaartje wijkt niet af van de standaard en deze visitekaartjes hebben dus alle praktische voordelen van de traditionele visitekaartjes. In tegenstelling tot de geijkte kaartjes, zijn aluminium visitekaartjes echter bijzonder duurzaam. Ook na verloop van tijd zien ze er nog even mooi en professioneel uit als toen ze van hand wisselden.
En bovendien, door de ruime mogelijkheden op het gebied van kleur en design kun je juist ook aan aluminium visitekaartjes nét die persoonlijke touch geven waarmee je je nog nét iets meer onderscheidt van je concurrentie.

(130)