Winkelen in Olen

Winkelen in Olen

Olen klinkt nu niet meteen als de meest sexy stad om te gaan winkelen komende koopjesperiode. Dat klopt in principe wel, maar vergis je niet. Olen heeft namelijk heel wat te bieden op het vlak van shopping.

Laat ik je eerst even Olen voorstellen. Olen is een relatief kleine gemeente in de provincie Antwerpen, vlakbij Geel en Herentals. Hoewel het een kleine gemeente is, is het toch een uiterst interessante locatie voor winkeliers. Dat blijkt uit het grote aanbod aan winkels in deze gemeente.

Je zou het niet zeggen, maar deze gemeente heeft zelfs een eigen Shopping Park. Hierin vind je grote winkelketens zoals de Albert Heijn, Gamma, Leen Bakker en nog veel meer. De meest opvallende winkel in dit shopping park is ongetwijfeld de Decathlon in Olen. Dit is dé absolute topper en publiekslieveling van het park.

De reden dat deze sportwinkel zo populair is, komt door de zeer grote winkeloppervlakte en het uitgebreid aanbod aan artikelen. Decathlon is er namelijk voor bekend om een zeer breed scala aan producten aan te bieden.

Genoeg over de Decathlon. Laat ik u even meenemen naar al het lekkers dat er in deze gemeente te krijgen is. Ten eerste heb je een zeer gezellig restaurant, ’t Gerecht. Hier kan je alle dagen van de week behalve maandag rustig uitblazen bij een heerlijke maaltijd en een lekker drankje. Een aanrader dus voor iedereen die eens lekker uit gaat eten. Ten tweede zijn er ook nog heerlijke bakkers waar je ’s morgens heerlijk brood kan halen. Ben je meer voor Turks eten? Dan kan je uiteraard terecht bij de plaatselijke Doner Kebab.

Olen is dus een uiterst leuke gemeente om een dagje te gaan winkelen. Je zal er geen spijt van krijgen.

(145)