Hoe kies je een goede bh uit?

Hoe kies je een goede bh uit?

De goede bh uitkiezen

Een goede bh uitkiezen is helemaal niet zo moeilijk als je weet waar je precies op moet letten. Begin eerst met het opnemen van je maat. Meet onder de borsten voor de omtrek en meet daarna het dikste gedeelte van je borsten voor de cupmaat. Als je deze maten weet dan kun je in een maattabel precies opzoeken welke maat en cupmaat je hebt. Daarna moet je bedenken onder welke kleding en voor welke gelegenheden je de bh wil dragen. Als je er een zoekt die je onder een galajurk met blote schouders kunt dragen, dan moet je kiezen voor een strapless bh. Als je wil sporten, dan moet je op zoek naar een goede sport bh. Zo kun je precies voor jezelf bepalen wat je wensen zijn en waar de bh aan moet voldoen.

Kies een comfortabele bh

Je moet er bij het uitzoeken van een goede bh ook op letten dat het comfortabel zit. Eigenlijk moet het zo zijn dat je het niet voelt als je de bh draagt. Het mag dus zeker niet knellend aanvoelen. Je moet er ook goed op letten dat de band waar de sluiting zit niet omhoog kruipt. Als dit wel het geval is, dan heb je een verkeerde maat uitgekozen. De omvang van de bh is dan te groot. Het is beter om een kleinere maat uit te kiezen.

Vraag advies voor de juiste bh

Misschien lukt het je toch niet om een goede bh uit te kiezen. Dat is helemaal niet erg. Vraag gewoon om hulp bij het uitkiezen. Kies iemand die je goed advies kan geven en die je uitlegt waar je precies op moet letten. Je zou een vriendin kunnen vragen, maar de verkoopsters in de winkel hebben er het meeste verstand van. Zij kunnen je maat nemen en zij kunnen zien of je de juiste maat aan hebt.

(246)