Een zwangerschapscadeau voor de aanstaande moeder

Een zwangerschapscadeau voor de aanstaande moeder

Het zit er vast weer aan te komen: op kraamvisite. Op jacht naar een passend zwangerschap cadeau. U kunt zowel online als offline terecht voor talloze zwangerschapscadeaus. Echter: wat schaft u deze keer weer aan?

Onze tips

Kleding staat altijd wel in de top 10 van populairste kraamcadeaus. Elke baby/ouder wordt overspoeld met cadeaus als shirtjes, broekjes, rompertjes en sloffen. Vaak in de kleinste maat waardoor er alsnog een hoop na de babyfase aangeschaft moet worden. Hoe praktisch kleding ook mag zijn, er is meer waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld eens aan speelgoed voor baby’s van 6 tot 12 maanden. Speelgoed dat de motoriek van de baby verbeterd of de tastzin bevordert. Ook is er veel speelgoed waarmee de baby vaardigheden aanleert zoals sorteren, stapelen en sluiten.

Ook de minder voor de hand liggende cadeaus als een wikkeldeken (verkrijgbaar in vele kleuren en maten) of een boxkleed komen vaak goed van pas en zijn meer dan welkom.

Nog een leuk idee

Hoewel er vaak al genoeg knuffels en knuffeldoekjes worden gegeven, is het misschien leuk om met andere mensen af te stemmen (mits het bekend is wie er komen) wat u gaat geven. U kunt bijvoorbeeld afspreken om van een bekend ‘karakter’ van een gerenommeerd merk allemaal iets te geven.

Komt je er echt niet uit?

Nog steeds geen idee wat je wil aanschaffen? Kijk dan eens naar de Baby Giftcard ). Deze giftcard is mooi en feestelijk verpakt en is te verkrijgen bij bijvoorbeeld de Bruna of Primera en te besteden bij een groot aantal webwinkels. Zo voorkomt u dat de ouder straks met een groot aantal dubbele cadeaus zit en kan hij of zij zelf wat leuks op het internet uitzoeken.

Ook een ander leuk cadeau voor haar zal zeker gewaardeerd worden.

(55)