Internationaal Transport

Internationaal Transport

Het vinden van een betrouwbare expediteur is een lastige opgave. U wil natuurlijk een expediteur die zorgvuldig omgaat met uw goederen, zorgt dat de levering op tijd op plaats van bestemming is en daarnaast speelt de prijs natuurlijk ook rol. Natuurlijk is het erg lastig om er via het internet achter te komen of u wel de juiste expediteur in de arm wil nemen of genomen heeft. Misschien vraagt u wel aan bekenden met welke transporteur zij zaken doen. Mond tot mond reclame blijft natuurlijk een zeer goede referentie. Via deze weg wil ik u echter kennis laten maken met een zeer betrouwbare transporteur die verder gaat dan het vervoeren van de goederen. U dient natuurlijk ook rekening te houden met allerlei transport documenten die u dient te regelen.

Beijer Logistics is een zeer betrouwbare expediteur die uw vervoer van A-Z kan regelen. Beijer zit gevestigd in Oldenzaal en verzorgt internationale transport door heel Europa. Wanneer u op zoek bent naar een zeer betrouwbare transporteur bent u bij Beijer Logistics aan het juiste adres. Wij zullen u op elk moment van de dag laten weten hoe het met uw vracht staat en waar deze zich bevindt. Daarnaast zullen wij u helpen met het aanvragen van allerlei benodigde documenten. Sinds 1 november ’13 zijn er zo’n 25 KvK kantoren gesloten. Daarom dient u tegenwoordig bijna al uw documenten online aan te vragen. Beijer begrijpt dat dit natuurlijk een lastige zaak is. Daarom zullen wij u zo adequaat mogelijk helpen alle benodigde documenten aan te vragen.

Zoals eerder beschreven levert Beijer uw goederen af door heel Europa. En met heel Europa bedoelen wij dan ook “heel Europa”. We zullen tot wel 4 keer per week naar elke bestemming transporteren, dus ook wanneer u op het laatste moment transport nodig heeft kunt u ons altijd aanschrijven.

Bij Beijer Logistics heeft u ook altijd directe helderheid over de kosten van onze diensten. U kunt voor elke rit een offerte laten maken waarin wij u een zo scherp mogelijke prijs proberen te geven. U begrijpt al wel dat geen enkele rit hetzelfde is en prijzen dus ook kunnen variëren naar aanleiding van verschillende factoren als bestemming en afmetingen hetgeen dat getransporteerd dient te worden.

(96)