Shabbies Laarzen

Shabbies Laarzen

Shabbies laarzen zijn er in verschillende soorten en maten. De drie meest voorkomende soorten laarzen zij: Enkellaarzen, halfhoge laarzen en hoge laarzen. Welke laarzen hebben jouw voorkeur en koop jij je Shabbies laarzen liever online of in de winkel?

De enkellaars

De enkellaars is het kleinste model laars. Deze laarzen kun je vaak ook heel goed in de zomer dragen. Ze vallen net over je enkel. Een ander voordeel van enkellaarzen is dat ze vaak ook nog een stuk goedkoper zijn dan bijvoorbeeld de hoge laarzen van Shabbies.

Halfhoge laarzen

De naam zegt het eigenlijk al halfhoge laarzen zijn laarzen die tot ongeveer tot de helft van je kuit komen. Ze zijn hierdoor wel veel warmer als de enkellaars. De halfhoge laars is zeer goed de gehele winter te dragen en zijn ze vaak stoer en stijlvol. Vooral door het leer wat Shabbies gebruikt. Dit geeft de laars een nonchalante en ook wel robuuste uitstraling.

Hoge laarzen

Hoge laarzen zijn de langste laarzen in het assortiment van Shabbies. Deze laars komt tot net onder de knie en verwarmd zo goed als het hele onderbeen. Een ideale laars dus voor een koude en wat strengere winter. De laarzen kun je ook heel goed dragen voor een speciale gelegenheid. Afhankelijk van je outfit die je draagt kunnen ze ook zeker een zeer chique uitstraling hebben. Verder zijn ze ideaal te dragen onder bijvoorbeeld een lange spijkerbroek of wat je soms ook ziet er zelfs overheen. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Shabbies laarzen online kopen?

Je kunt tegenwoordig bij veel verschillende webshops je Shabbies online kopen. Let alleen wel goed op de kleur en maat. Dit kan eventuele teleurstellingen voorkomen. Zorg er dus altijd voor dat je precies weet welk type Shabbies je wilt gaan kopen, wanneer je ze online gaat bestellen. Je kunt ze natuurlijk ook in de winkel kopen. Dan kun je rustig je tijd nemen en jouw favoriete laars uitzoeken. Daarnaast wordt je vaak ook nog goed geholpen en krijg je handige tips van de verkoper om zo lang mogelijk met je Shabbies laarzen te doen.

 

 

(107)