De Samsung Galaxy S4

De Samsung Galaxy S4

De Samsung Galaxy S4 is momenteel de nieuwste smartphone van Samsung en ook wel meteen de beste kwaliteit smartphone die ze ooit hebben geproduceerd. Het zal niet lang duren voordat er weer nieuwe modellen op de markt komen maar tot deze tijd kunnen we goed genieten van de kracht en voordelen die de Galaxy S4 met zich mee brengt.

De accu van de telefoon is één van de grote voordelen. De accu is erg dun en gaat relatief gezien erg lang mee. Bij normaal gebruik van je telefoon is dagelijks opladen vaak niet eens nodig. Vergeleken met de Galaxy S3 gaat het opladen ook een stuk sneller, erg handig wanneer je niet zo veel tijd hebt. Ook handig voor in de auto, je telefoon is weer goed gevuld zodra je op je volgende afspraak komt.

Een ander heel belangrijk punt van de Galaxy S4 t.o.v. de Galaxy S3 is het scherm. Zoals we allemaal gewend zijn van Samsung houden zij van grote schermen, dat is ook hier het geval. Het scherm is vergroot van 4.8 naar 5 inch terwijl het formaat van de telefoon hetzelfde is gebleven. Het scherm heeft een resolutie van 1920×1080 wat vergelijk baar is met telefoon als de HTC One en de Sony Xperia Z die in dezelfde categorie vallen. Waar de S3 nog een blauwe waas over het scherm had lopen is hier bij de S4 bijna niets meer van terug te zien. Een Samsung Galaxy S4 screenprotector kan de uitkomst bieden tegen krassen en beschadigingen tijdens het normaal gebruik van je telefoon.

Uiteraard zijn er voor Galaxy S4 hoesjes en andere accessoires te vinden  op internet. Allemaal ter bescherming en opleuken van je telefoon. Het is een duur product van goede kwaliteit en het zou erg zonde zijn wanneer het zou beschadigen terwijl dit eenvoudig te voorkomen is.

Als met al een heel goed toestel waar je vele jaren plezier van zult hebben!

(115)