Scriptie correctie: waar moet je op letten?

Scriptie correctie: waar moet je op letten?

Natuurlijk moet je jouw scriptie zelf schrijven, maar een beetje hulp is nooit verkeerd. Scriptie correctie services kunnen jouw scriptie nakijken op onder andere spelling, grammatica en structuur. Een enkeling biedt ook nog een plagiaatcheck aan, waarmee je kunt controleren hoeveel procent van jouw scriptie overeenkomt met bronnen op het internet. Bovendien is dit allemaal geheel legaal! Waar moet je nou op letten bij het kiezen van een goede scriptie corrector?

Betrouwbare scriptie correctie

Als je jouw scriptie wilt laten corrigeren, kom je vaak uit bij online bedrijven. Net zoals bij webshops is het verstandig om voor de zekerheid even te controleren of het bedrijf écht bestaat en wat anderen erover zeggen. Je wilt als student namelijk je geld goed besteden. Hoe kun je dit doen?

  1. Check de KvK-inschrijving: is er een KvK-nummer vermeld?
  2. Zoek naar recensies. Op een website als www.trustpilot.nl kunnen klanten schrijven wat ze van de scriptie correctie dienst vinden.
  3. Lees de FAQ en/of de algemene voorwaarden om erachter te komen wat er met jouw document gebeurt. Gaat het bedrijf vertrouwelijk met jouw gegevens om?

Voorbeeld van correctie

Om er zeker van te zijn dat jouw geld goed besteed wordt, kun je het beste eerst een voorbeeld op de website van het bedrijf bekijken. Als dit niet op de website staat kun je het bedrijf ook mailen voor een voorbeeld.

Correcties bijhouden met Track changes

Jouw scriptie wordt naar een corrector verstuurd: en dan? Op welke manier worden opmerkingen en correcties verwerkt? Krijg je een kant-en-klaar document of maakt de corrector gebruik van de ‘Track changes’ functionaliteit van Word? Een kant-en-klaar document klinkt misschien aantrekkelijk, maar leerzaam is het niet. Als de corrector ‘Track changes’ gebruik kun je namelijk zelf ziet wat precies is aangepast en kun je eventueel een wijziging van de corrector negeren.

Bereikbare scriptie corrector

Bereikbaarheid is erg belangrijk bij een bedrijf dat scriptie correctie aanbied. Aan een scriptie hangen deadlines vast die cruciaal kunnen zijn, het is daarom van groot belang dat de scriptie correctie service de afgesproken deadlines nakomt zodat je zelf niet in de knoei komt. Goede communicatie tussen jou en de scriptie corrector voorkomen grote problemen.

Van te voren weten waar je aan toe bent is voor jezelf prettig en voorkomt een teleurstelling achteraf.

(226)