Werken en vakantie in Australië

Werken en vakantie in Australië

Werken in Australië is aan meer regels gebonden dan in Europa. Je mag niet zo maar zonder meer naar Australië reizen en daar een baantje gaan zoeken. Het is beter al van te voren een werkkring te zoeken. Het beste is het natuurlijk als de baan ook nog eens gelijk op loop met je interesses, hobby’s of studierichting. Het is verstandig om een partij als Travel Active te laten helpen bij het vinden van een werk vakantie in Australië. Zo’n partij heeft ervaring met alle regels en heeft vaak veel contacten in het land.

Grote verschillen in werk in Australië

Maar een paar weken op een schapenhouderij in the Outback kan je kijk op de wereld in het algemeen en op Australië in het bijzonder, flink veranderen. Maar de grote steden van Australië zijn voorzien van alle moderne gemakken. Dus ook op andere gebieden is werk beschikbaar. Je kunt dus ook als je studierichting meer in de richting van de elektronica gaat, kun je werk vinden in Australië. Heb je al een afgeronde vakopleiding, dan zijn je kansen op de arbeidsmarkt nog groter.

Alleen al daarom is werken en vakantie vieren in Australië een goede combinatie. Met de hulp van Travel Active kun je passend werk vinden in Australië en aansluitend een leuke vakantie vieren aan de kust.

Waarom aan de kust?

Surfen is een sport waar bijna iedereen in Australië bij betrokken is. Zwevend over de golven op een surfplank, als beoordelaars van de surfers bij wedstrijden of gewoon als toeschouwers tuk op een spannend dagje uit. Surfen maakt deel uit van het Australische leven, net als schapen en de wol.

Wil je Australiërs leren kennen op je werk vakantie in Australië, dan ga je op vakantie aan de kust. Het Bellarine Peninsula in Victoria om maar een bekend surfstrand te noemen. Of natuurlijk het strand bij Bondi in New South Wales, de Goldcoast in Queensland of aan de stranden in South Australia. Zelf op Tasmanië kun je surfen. Kortom, vakantieplannen maken is makkelijk in Australië. Travel Active kan helpen bij het plannen en boeken van jouw werk vakantie in Australië.

(246)