Oostenrijk Tirol, het prachtige Alpengebied

Oostenrijk Tirol, het prachtige Alpengebied

Zomer of winter, Oostenrijk Tirol is echt altijd een prachtige vakantiebestemming voor iedereen! Tirol heeft als regio een rijke en belangrijke historie. Mooi centraal gelegen in Europa is Tirol een deelstaat van Oostenrijk. De hoofdstad van Tirol is het wel bekende Innsbruck.

Oostenrijk Tirol in het prachtige Alpengebied

Oostenrijk Tirol ligt in het Alpengebied. En de aller hoogste berg in deze omgeving is de 3905 meter hoge Ortler. Het gebied is perfect geschikt voor wintersportvakanties om nooit meer te vergeten. Zo kunt u er onder andere skiën, schaatsen, langlaufen, schansspringen en snowboarden. En dit is geen complete opsomming… Iedere dag weer ademt u de frisse, gezonde buitenlucht in. U verblijft in een van de vele luxe en zeer comfortabele hotels of appartementen in de nabije omgeving. Stuk voor stuk professioneel geleid door de meest vriendelijke mensen. Van een vakantie in Oostenrijk Tirol zult u gegarandeerd bijkomen en opknappen.

Naast bergen ook mooie rivieren in Oostenrijk Tirol

Het gebied Oostenrijk Tirol is bij veel vakantiegangers ook geliefd vanwege de indrukwekkende rivieren ter plekke. Denk aan de Lech, de Inn en de Drau. Het hele seizoen door kunt u terecht in de vele werkelijk idyllische resorts, hotels en appartementencomplexen. U hebt als vanzelfsprekend de keuze uit all inclusive of een verblijf op basis van half pension. Alles is mogelijk in Oostenrijk Tirol. U kunt zich vermaken in de binnen- en buitenzwembaden. Maar ook het adembenemende natuurschoon in u opnemen tijdens een stevige wandeling.

Oostenrijk Tirol: iedereen is er welkom!

De gastvrijheid van de Oostenrijkers zal u verbluffen. Er wordt echt goed voor u gezorgd! De verblijven zijn schoon, modern en tegelijkertijd huiselijk. En ‘gezelligheid’ is echt niet alleen voorbehouden aan ons Nederlanders. Tirolers houden van muziek. En ze laten u mee genieten van de mooiste concerten. Alleenstaanden, echtparen, gezinnen of groepen, in Oostenrijk Tirol wordt iedereen met open armen ontvangen! En dat bewijzen bijvoorbeeld diensten als kinderopvang, allerlei georganiseerde uitjes en zelfs de mogelijkheid uw huisdier mee te nemen. De keuze is groot. En wij adviseren u daarom eens rustig alle mogelijkheden te bekijken en dan te kiezen wat het beste bij u past. Klik hier om naar de website te gaan.

(128)