Koffer kopen: de meest herkenbare exemplaren

Koffer kopen: de meest herkenbare exemplaren

De vliegtickets zijn al gekocht en binnenkort ga je op vakantie. Dat betekent de perfecte gelegenheid om een nieuwe koffer te kopen. Ga je voor een felgekleurd exemplaar of hou je het bij simpel zwart? Ga je voor een grijze kofferriem of heb je een beter gevoel bij oranje kofferriem? Dit zijn natuurlijk allemaal belangrijke keuzes die je moet maken! Maar wat voor soort koffer is nu het meest herkenbaar? Een aantal tips.

Chaos en verwarring

Daar sta je dan aan de bagageband: is die zwarte koffer van jou? Of is het die erna? Inmiddels heb je van bijna alles koffers de labels gecontroleerd, maar hij zit er nog steeds niet bij. Vervolgens zie je in je ooghoek dat een man een koffer van de band tilt, die verdacht veel op die van jou lijkt. Misschien was het toch niet zo handig om een koffer te kopen die half Nederland heeft. Er zijn zoveel dezelfde soorten koffers tegenwoordig dat het soms moeilijk te onderscheiden is welke koffer van wie is. En als je op je vakantiebestemming geland bent, is het natuurlijk niet leuk om tijd te verspillen aan het zoeken van je koffer!

De ultieme eye-catcher

De oplossing is simpel: zorg ervoor dat je koffer opvalt! Dit werkt het beste als je een koffer koopt in een gekke kleur of met een opvallende print. Is dit geen optie of heb je helaas al een saaie zwarte koffer in bezit? Plak er stickers op, maak er linten aan of doe er een gekleurde kofferriem omheen. Een gekleurd touwtje aan een handvat of kofferslot kan al wonderen doen. Creëer op deze manier een exclusieve koffer die geen andere reiziger heeft. Stickers beschermen je koffer tevens tegen krassen en beschadigingen. Dat is mooi meegenomen!

Met behulp van een herkenbare koffer verloopt een reis een stuk soepeler. Alvast een fijne vakantie!

Vliegtuig landen schiphol

(113)