Linkbuilding: een doorlopend proces.

Linkbuilding: een doorlopend proces.

Linkbuilding. U hebt er vast wel eens van gehoord. Wilt u dat mensen uw website of bedrijf kunnen vinden in zoekmachines dan komt u er niet omheen. U zal op de een of andere manier aan linkbuilding moeten doen. Linkbuilding maakt onderdeel uit van iedere goede online marketing campagne. U kunt dit zelf uit gaan voeren, maar dan moet u wel exact weten wat u doet, anders zullen uw inspanningen alleen maar een averechts effect hebben op uw vindbaarheid.

In dit artikel krijgt u een aantal tips over waar u rekening mee dient te houden tijdens een linkbuilding campagne.

Het bouwen van links komt op de laatste plaats.

Dit klinkt misschien verwarrend, maar bij linkbuilding komt het bouwen van links op de laatste plaats. Het is namelijk slecht een onderdeel van uw gehele online marketing strategie. Deze moet u eerst in zijn geheel hebben uitgedacht alvorens u zich gaat richten op linkbuilding. Het zoeken naar links is de laatste stap die u dient te zetten.

In online marketing bestaat er een vast stappenplan die u correct moet volgen en goed uit moet voeren. Er zijn een aantal verschillende processen die u moet hebben afgerond en ingevoerd voordat u begint met linkbuilding. U kunt deze stappen zien als een checklist voordat u op vakantie gaat. U krijgt een aantal van deze stappen kort op een rij:

  • Bouw een gebruiksvriendelijke website.
  • Optimaliseer uw on-page SEO.
  • Wees er zeker van dat uw website geen penalty van Google heeft ontvangen.
  • Verricht marktonderzoek.
  • Plaats waardevolle inhoud op uw website.

Als u deze stappen niet heeft gezet, dan heeft het ook geen zin om u met linkbuilding bezig te gaan houden. Zou u dat toch gaan doen, dan zullen deze links weinig effect op uw vindbaarheid hebben. Dat is zonde van de tijd die u erin heeft gestoken. Links zorgen ervoor dat potentiële klanten uw website kunnen vinden, maar als uw website nog niet af is, dan zullen de bezoekers uw site niet meer bezoeken.

Wanneer u zich houdt aan deze simpele regels, dan maakt u het zichzelf een stuk makkelijker op het moment dat u zich gaat richten op het promoten van uw website.

Linkbuildinggigant.

Dit artikel is mogelijk gemaakt door linkbuildinggigant. Uw adres voor betaalbare linkbuilding pakketten en webdesign.

(62)