Gebruik maken van een Google Apps authorized reseller

Gebruik maken van een Google Apps authorized reseller

Google Apps, wie gebruikt ze tegenwoordig niet? Apps zijn programma’s die je op je tablet of telefoon kunt laden om te gebruiken in bijvoorbeeld het bedrijfsleven of jouw dagelijks leven. Apps maken het makkelijker om bijvoorbeeld adressen te vinden, te kunnen mailen of berichtjes te sturen of je recept voor vanavond uit te zoeken! Super handig, want zonder apps kunnen we tegenwoordig eigenlijk niet meer, voornamelijk niet wanneer je een mobiele telefoon of een tablet hebt waar je veel mee werkt. Denk ook eens aan Google Apps met routebegeleiding of het bekijken van de weersvoorspelling wanneer je een dagje weg wilt gaan met vrienden.

Google apps authorized reseller inschakelen voor jouw app
Wanneer je als een zelf respecterend bedrijf begint met het ontwikkelen van apps, ben je logischerwijs een mooie stap verder in ontwikkeling dan sommige concurrentie.
Sommige concurrenten maken deze stap namelijk nog niet of hebben hier nog niet de handen voor beschikbaar. Wanneer je als bedrijf zijnde wel in staat bent om een goede en interessante app te ontwikkelen, is het slim deze ook beschikbaar te maken in de markt wanneer hier ook kopers voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan een app die het eenvoudig maakt om bijvoorbeeld je takenlijst te updaten, voor veel mensen interessant en commercieel interessant, zorg dat deze dan ook naar buiten gebracht kan worden. Wanneer je een Google Apps authorized reseller inschakelt ben je zeker van een bedrijf die veel kennis en kunde heeft op deze markt en jouw app goed in de commerciële wereld kan verkopen.
De apps van bijvoorbeeld Google worden daarnaast door enorm veel bedrijven en wegen aangeboden. Maar er zijn maar een beperkt aantal bedrijven die weten hoe ze jouw Google App goed in een erkend netwerk kunnen aanbieden. Daarom is het ook altijd slim een Google Apps authorized reseller in te schakelen wanner je hiermee bezig gaat.

(160)