Macaroni met knakworst of liever rijst met suiker?

Macaroni met knakworst of liever rijst met suiker?

De tijd dat je als student macaroni met knakworsten en ketchup, rijst met suiker of bammetjes met vissticks eet door een gebrek aan geld is voorbij. Er is nu namelijk:een verzamelpunt voor recepten die passen binnen een studentenbudget.

Goedkoop gezond doen

Allereerst zijn er recepten die vallen in de categorie ‘goedkoop gezond doen’. Denk hierbij aan paella of risotto. Het imago van deze gerechten is dat enkel de beste kok ze kan maken, maar de paella en risotto van de culinaire student zet iedereen die kan snijden en roeren in een handomdraai op tafel.

Vliegensvlug klaar

Behalve goedkoop gezond doen zijn er recepten die vliegensvlug klaar zijn. Deze gerechten variëren van een tropisch toetje met ananas tot een chic perzik dessert met Amaretto. Maar niet alleen toetjes behoren tot de vliegensvlugge categorie. Ook dezezet je in een oogwenk op tafel.

Bakparade

Ten slotte is er de categorie bakken. Wie houdt nou niet van lekker bakken waarbij de heerlijke bakgeur zich verspreid in huis en met heerlijke versgebakken koekjes als resultaat. Wacht niet langer en begin direct met het maken van pita broodjes, ontbijtmuffins of suikervrije havermout-banaan-pindakaas koekjes.

(83)