Zorg voor vollere wimpers met de perfecte mascara

Zorg voor vollere wimpers met de perfecte mascara

Ga je lekker op stap of heb je een belangrijke afspraak? Dan wil je uiteraard goed voor de dag komen. Mannen zien er graag verzorgd en stijlvol uit, terwijl vrouwen het ook belangrijk vinden wat make-up te dragen. Veel vrouwen gaan immers hun huis niet uit voordat ze wat make-up hebben aangebracht.

Make-up: een breed begrip
Onder de term “make-up” vallen ontzettend veel producten. Je hebt natuurlijk gezichtsmake-up, maar ook make-up die speciaal is ontwikkeld voor de lippen en ogen. Niet voor niets is de mascara één van de meest gebruikte make-upproducten ter wereld. Geen wonder, aangezien je met een kleine handeling een compleet andere oogopslag kunt creëren.

Mascara
Een mascara is voor bijna iedere vrouw een musthave. Niet alleen zorgt een mascara voor een oogverblindende look, je kunt het ook gemakkelijk meenemen in je handtas. Neem bijvoorbeeld de mascara van Estée Lauder. Hiermee creëer je volle wimpers die makkelijk van elkaar worden gescheiden.

Estée Lauder mascara
De Estée Lauder mascara Lash Primer Plus is bijvoorbeeld een mascara die ervoor zorgt dat je wimpers voller en langer ogen. Je ogen lijken groter en stralen als nooit te voren. De mascara van Estée Lauder is gemakkelijk en snel aan te brengen. Dankzij het perfecte borsteltje worden de wimpers eenvoudig van elkaar gescheiden, waardoor ze niet aan elkaar gaan plakken. De tijd van klontjes is voorbij! In combinatie met de Estée Lauder mascara kun je een prachtige oogschaduw aanbrengen of je ogen extra benadrukken met een oogpotlood. Ideaal voor een avondje uit of gewoon om jezelf sexy te voelen.

Als je benieuwd bent naar de verschillende mascara’s die men te bieden heeft of een voorkeur hebt voor de Estée Lauder mascara, kijk dan eens rond op het internet. Hier kun je eenvoudig de gewenste producten bestellen en deze heb je vaak de volgende dag in huis. Ideaal wanneer je het druk hebt en je tijd niet wil besteden aan een bezoekje aan een cosmeticazaak!

(95)