Maak kennis met Sjjans lingerie

Maak kennis met Sjjans lingerie

Het verhaal van Sjjans lingerie is het verhaal van een vrouw die haar droom in vervulling zag gaan. Jackie Jansman uit Hengelo had een aantal jaren geleden een suffe kantoorbaan, maar haar interesse voor onderkleding zorgde ervoor dat ze nu een prachtig modemerk op de kaart heeft gezet: Sjjans.
Het begin

Ooit nam ze eens wat lingerie mee uit Duitsland. Het was simpele lingerie die ze zelf mooi vond. Ze verkocht de spullen zonder problemen in Nederland en merkte op dat haar keuzes in de smaak vielen in Nederland. Toen ze tot de conclusie kwam dat de door haar gekochte lingerie niet helemaal aan haar eisen voldeed, begon ze met Sjjans lingerie en haar eigen ontwerpen. Het is een merk dat eigenlijk werd geboren uit ergernissen over de standaard lingerie, ergernissen over niet functionerende bh-bandjes bijvoorbeeld.

Klikken

Met Sjjans gaf Jansman lingerie een andere dimensie. Niet alleen zijn haar ontwerpen bijzonder origineel, ze zijn ook multifunctioneel. Multifunctioneel? Ja, want met een eenvoudig kliksysteem is het mogelijk om producten van Sjjans met elkaar te combineren. Zo kun je een beha gewoon als beha dragen, maar vastgeklikt aan een shirtje ook als bovenstukje. Innovatief, en erg handig! Daarnaast is haar onderkleding ook op een andere manier goed te combineren: de verschillende producten van Sjjans passen allemaal perfect bij elkaar.

Succes van Sjjans lingerie

Dat Sjjans de laatste jaren uitgroeide tot een bijzonder populair merk, is niet voor niks. Het originele kliksysteem droeg daar aan bij natuurlijk, maar het belangrijkste waren de ontwerpen van de lingerie zelf. Die kenmerken zich door krachtige kleuren en bijzondere lijnen. Jansman houdt niet van de standaardvormen van bijvoorbeeld een beha. Ze durft daarin te experimenteren.

Design

Haar producten krijgen door dit alles de uitstraling van duur Italiaans design. En eigenlijk is dat natuurlijk een diskwalificatie van het merk. Want design, dat is Sjjans zelf natuurlijk ook. Het is unieke lingerie die voor iedereen betaalbaar is.

(163)