Hyaluronzuur voor een jonger gezicht

Hyaluronzuur voor een jonger gezicht

Dat we er allemaal goed uit willen zien is algemeen bekend. Dat de een daar meer voor over heeft en het belangrijker vindt dan de ander ook. Toch werd er nog wel vaak een beetje sceptisch gesproken als het om plastische chirurgie ging. Dat was meer meer voor de rijken of voor de BN-ers? Zeker niet voor ons, ‘normale’ mensen wegegelegd?

Kleine ingrepen helemaal van deze tijd

Er wordt tegenwoordig helemaal niet zo raar meer opgekeken als je vertelt dat je iets hebt laten doen aan je uiterlijk. Waar het vroeger vreemd werd gevonden krijg je nu vaak de vraag waar je dit hebt laten doen en hoeveel je er voor kwijt was. Als je dan laat weten dat dit helemaal niet zo kostbaar was en het in een zucht was geregeld zijn anderen meteen enthousiast geworden.

Hyaluronzuurbehandeling populair

Als het om kleine behandelingen gaat is degene waarbij hyaluronzuur wordt ingespoten het meest populair momenteel. Dit is een zuur dat door het lichaam zelf ook wordt aangemaakt. Het wordt een klein beetje in de rimpel of huidplooi gespoten om het sterker te maken en/of op te vullen. Zo kun je met een kleine ingreep een mooier gevormd gezicht krjgen en lijk je weer een aantal jaren jonger.

Botox

Een tegenhanger van de fillers als hyaluronzuur is botox. Het verschil tussen de twee is voornamelijk dat laatstgenoemde meer wordt gebruikt voor het voorhoofd. Kleine dingen als kraaiepootjes, fronsen en lijnen over het voorhoofd kunnen ingeperkt worden. Overeenkomst tussen beide behandelingen is dat ze tijdelijk van aard zijn. Dit maakt ze zeker een stuk veiliger. Het grote voordeel van hyaluronzuur is buiten dat ook dat het lichaam deze stof zelf aanmaakt. Daardoor is de kans zeer gering dat het lichaam allergisch zal reageren. Voor meer informatie zijn er de diverse klinieken waar iedereen met vragen over een mogelijk toekomste behandeling terecht kan met vragen hierover.

(93)