Armbanden

Armbanden

Bij je outfit horen veel dingen. Broeken, shirt, truien, overhemden, petten, schoenen. Dit is natuurlijk logisch, maar bij een outfit hoort ook armband. Een armband maakt je outfit af. Veel mensen proberen armbanden te matchen met kleding die ze aanhebben. Dit geeft een mooie uitstraling, en zo lijkt het ook dat je hebt nagedacht over je outfit.

Er zijn veel armbanden trendy in Nederland. Als je bijvoorbeeld terug denkt aan 2011/2012, had je de uilen. Dit zijn kettingen met uilen, deze had je in alle mate en kleuren. Je had bijvoorbeeld de uil oorbellen, kettingen, ringen etc. Deze uil sieraden waren een grote hype in Nederland. Vooral de kleuren zilver, goud en brons waren in. Naast deze uil sieraden waren er ook andere dier sieraden zoals vogels en herten.

Tegenwoordig heb je vele verschillende armbanden die in de mode zijn in Nederland. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de armbanden met verschillende bedels, bijvoorbeeld sleutels, blaadjes en andere modieuze symbolen. Ook is het mogelijk om een armbanden zonder bedels te kopen, en vervolgens de bedels zelf kopen en zo kan je een eigen armband creëren. Het is wel zo dat deze bedels niet goedkoop zijn.

De shamballa armbanden, deze zijn wereldwijd bekend. Vooral in de laatste 2 jaren is de populariteit erg gestegen in Nederland. Deze armbanden zijn afkomstig van de Tibetaanse Boedhisten. Deze armband staat voor rust en spirituele vrede. Deze armbanden zijn erg populair door de uitstraling, dus het is wel belangrijk dat je een armband neemt die bij jou past. Dat zal niet lastig zijn, want ze zijn in allerlei soorten maten en kleuren verkrijgbaar. Ook de beroemde mensen lopen met deze armbanden, zoals Jay-z, Beyonce, en Chris Brown!

(128)