Een prostaatkanker behandeling ondergaan net over de grens

Een prostaatkanker behandeling ondergaan net over de grens

Het is mogelijk om net over de grens in Duitsland een prostaatkanker behandeling te ondergaan. Tien minuten over de grens bevindt zich het prostaatcentrum in Gronau. Dit prostaatcentrum heeft de naam: Prostate Center Europe. Prostate Center Europe bestaat sinds 2006 en heeft al ruim 6000 daVinci prostaatkanker behandelingen uitgevoerd.

Prostaatkanker behandeling specialisten

Enkele specialisten in het uitvoeren van prostaatkanker behandelingen die werkzaam zijn bij Prostate Center Europe zijn:

  • Dr.  J.H. Witt (Chefarts en gespecialiseerd in de daVinci operaties).
  • Dr. A. Schutte (Chefarts en gespecialiseerd in de daVinci operaties).
  • Dr. V. Zugor (Specialist op het gebied van continentie en kinderurologie).
  • Dr. J. Zinke  (Specialist op het gebied van ednourologie).

Het team bestaat uit zeer ervaren medewerkers, zij hebben als team veel ervaring met prostaatkanker operaties. Het team is erg goed op elkaar afgestemd, dit komt natuurlijk de kwaliteit van de operatie ten goede.

De kliniek van de prostaatkanker behandeling

De kliniek bevindt zich in Duitsland. Net over de grens in Duitsland bevindt zich het prostaatcentrum Prostatezentrum Nordwest.  Deze kliniek beschikt over alle mogelijke behandelmethoden en middelen die nodig zijn bij prostaatproblemen. Bij dit centrum kan je terecht voor alle aandoeningen op urologisch gebied. Het centrum is gespecialiseerd in de behandeling van prostaatkanker.

Prostate Center Europe

Zij bieden al 9 jaar behandelingen aan op het gebied van prostaatkanker. De daVinci operatie wordt voornamelijk uitgevoerd in Gronau. De daVinci methode is een nieuwe operatietechniek. Er wordt tijdens de operatie gebruik gemaakt van moderne medische technieken. Deze operatietechniek wordt uitgevoerd met een speciale operatierobot, het voordeel van deze robot is dat deze robot niet wordt beperkt in het maken van bewegingen. Een menselijke pols of hand wordt wel beperkt in het maken van bewegingen. Je kunt met deze operatierobot heel precies opereren wat de kans op impotentie en incontinentie minimaal maakt.

(171)