Hoe introduceer je erotisch speelgoed aan je partner?

Hoe introduceer je erotisch speelgoed aan je partner?


Belangrijkste van alles; communicatie

Het is vaak zo dat een man gemakkelijker tot een orgasme komt dan de vrouw. Gelukkig kunnen sexspeeltjes hier verandering in brengen en ervoor zorgen dat die 70% vrouwen die geen orgasmes krijgen ook kunnen genieten. Het invoeren van sexspeeltjes kan een verkeerd beeld geven aan uw partner, hij zal denken dat hij het niet goed doet. Deze tips zorgen ervoor dat uw partner u zal snappen in uw keuze voor het aanschaffen van erotisch speelgoed.

Erotisch speelgoed; Wat is het nou precies?

Het aanschaffen van sexspeeltjes is niet zomaar iets wat iedereen dagelijks doet. Praten met andere mensen erover is ook een taboe. Mensen hebben in de meeste gevallen een verkeerd beeld van sextoys en denken gelijk aan extreem grote kunstpenissen. Dit is echter niet het juiste beeld, sexy lingerie hoort bijvoorbeeld ook bij erotisch speelgoed.

Overleggen

Het aanschaffen van het erotisch speelgoed kunt u beter niet op eigen houtje doen. Deze beslissing kunt u beter niet alleen nemen, het is verstandig om eerst te overleggen met uw partner. Na wat uitleg zal uw partner snappen dat het aanschaffen van de toys alleen maar positief effect zal hebben op uw relatie. Communiceer dus duidelijk met uw partner voordat uw het erotisch speelgoed daadwerkelijk aanschaft.

Kennis maken

Een andere wijze waarop u het gebruik van erotisch speelgoed kunt introduceren aan uw partner is om hem er op een zeer rustige wijze er bekend mee te laten maken. Zo kunt u tijdens het voorspel een sexspeeltje uitproberen dat niet erg extreem is. Een voorbeeld hiervan kan zijn bondage. Naderhand zal blijken dat uw partner het kan waarderen en dan kunt u hem vervolgens met een nieuwe speeltje verassen dat iets extremer over komt.

Positief effect

Het gebruik van sexspeeltjes zal uiteindelijk alleen maar een positief effect hebben op de relatie tussen u en uw partner dus vooral aanstalten maken tot het kopen ervan. De beslissingen op het gebied van de aanschaf zult u niet alleen moeten maken, u zult uw partner erbij moeten betrekken. Uiteindelijk zal blijven dat het alleen maar iets extra’s biedt!

(260)