Wit grind kopen

Wit grind kopen

U wilt wit grind kopen? Maar u weet niet welke soort wit grind u moet hebben? Dan helpen wij u graag bij deze keuze! In deze blog geven wij u uitleg over de soorten grind en hun eigenschappen.

Witte grind

Witte grind is een grindsoort afkomstig uit Nederland of Duitsland. Onder andere doordat dit soort grind in de buurt gewonnen wordt is het een goedkoop soort grind.

Dit witte grind is niet altijd wit maar heeft vooral een witte uitstraling. Er zitten kleuren in als grijs, bruin en zwart maar voornamelijk wit. Dit witte grind is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Variërend  van 4 – 60mm.

Witte grind is een zeer harde steensoort, hierdoor is de steensoort slijtvast en verkleurd niet. Door deze eigenschappen is dit soort grind multifunctioneel toe te passen.

Witte grind is te koop bij NatuursteenWebshop.nl voor een lage prijs.

Carrara grind

Carrara grind is een zeer witte grindsoort. Dit grind bestaat, in tegenstelling tot witte grind, wel volledig uit witte keien. Carrara grind is afkomstig uit Italië.

Carrara grind is een grind dat gewonnen wordt uit marmer en is puur wit van kleur. Carrara grind is de meest witte grind van allemaal. Ook dit wit grind is verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Doordat Carrara grind een harde steensoort is, is het ook bruikbaar op opritten of parkeerplaatsen.

Carrara grind is ook verkrijgbaar als split, de gebroken variant van grind. Carrara split is iets goedkoper dan grind.

Dit wit grind kopen? NatuursteenWebshop.nl heeft dit wit grind in het assortiment.

Panda split

Panda split is een gemengde splitsoort van zwart en wit. Panda split bestaat voor bijna de helft uit zwarte split, de ander helft is spierwit. Dit zorgt voor een mooi contrast.

Panda split is goed bruikbaar voor uw tuin, wandelpad, fontein of oprit. Doordat panda split een harde steensoort is, is panda split ook bruikbaar als split voor de oprit of parkeerplaats.

Panda split is verkrijgbaar in verschillende maten. Van 8 – 16mm. NatuursteenWebshop.nl heeft deze splitsoort op voorraad. Bestel nu dit wit grind voor een lage prijs!

(138)