Sla nu je spullen op in een opslagruimte!

Sla nu je spullen op in een opslagruimte!

Staat je huis te vol met spullen of ga je tijdelijk weer terug bij je ouders wonen? Weet je niet meer waar je alles moet laten in huis of op kantoor? Maak dan nu gebruik van een opslagruimte!

Heb je een ruimtetekort?

Heb je bijna geen ruimte meer om door je gang te lopen en moet je je een weg banen door je kantoor wegens de vele dozen die overal staan? Of heb je een tijdelijke woonruimte waar al jouw meubels niet inpassen en wil je je meubels wel graag behouden? Een tekort aan ruimte kan verschillende oorzaken hebben. Een verhuizing, een scheiding of een grote schoonmaak kunnen hier ook de oorzaak van zijn. Er is een uitweg voor het opslaan van je spullen! Een (tijdelijke) opslagruimte is de oplossing in zulke situaties.

Voordelen van een opslagruimte

Het gebruiken van een opslagruimte werkt in je voordeel. Je hebt garantie dat je spullen op dezelfde plek blijven staan. Daarnaast heb jij een goed overzicht van je opgeslagen spullen en weet je precies welke spullen daar precies staan. Opslagruimtes worden beveiligd met camera’s, zodat je zeker weet dat jouw spullen goed in de gaten worden gehouden. Je kunt zelf bepalen van welke opslagruimte je gebruikt maakt, want ze zijn er in allemaal soorten en maten, zodat er voor jou altijd een geschikte ruimte is! Bovendien bepaal jij zelf hoelang je gebruikt maakt van een opslagruimte. Wil jij vaak toegang hebben tot je opgeslagen spullen? Dan zijn er speciale opslagruimtes waar je dagelijks gratis bij je spullen kan, maar deze hebben wel een hogere prijs dan de normale opslagruimtes.

Met een opslagruimte kun je opgeruimd zijn zonder spullen!

Zorg dat je niet meer over je overschot aan spullen struikelt en maak nu gebruik van een opslagplaats bij jou in de buurt!  

(36)