Laatste zonnestralen meepakken in je tuin

Laatste zonnestralen meepakken in je tuin

Nu de zomer achter de rug is zijn helaas de zonnige dagen ook voorbij. Echter kun je in het begin van het herfstseizoen nog wel een beetje genieten van een aantal laatste zonnestralen. Je kunt je tuin hier op inrichten door een aantal comfortabele zit plekjes te maken. Hieronder geven we enkele voorbeelden hiervan.

Grote tuintafel

Een tafel in je tuin biedt een goede manier om tot rust te komen. Of je hier nu plaats neemt om te eten of spelletjes te spelen, je kunt allerlei zaken ondernemen en tegelijkertijd de laatste zonnestralen mee pikken. Tuintafels kun je in veel verschillende materialen aanschaffen, in deze tijd is natuursteen erg in de mode. Deze materiaalsoort is erg stevig waardoor het jaren lang mee kan gaan. Met een paar comfortabele stoelen om de tafel creëer je een aantal zit plekken om van de laatste zonnestralen te kunnen genieten.

Loungebank

Met een loungebank kun je een pas echt comfortabele zithoek creëren. Ze stralen gezelligheid uit en zijn vaak erg stijlvol. Een website waar je dit meubeltype kan aanschaffen is bijvoorbeeld Loungebanken.  Je kunt er tevens voor kiezen je ingerichte loungebank een overdekking te geven. Zo kun je bijvoorbeeld een overkapping plaatsen waardoor deze plek beschermd wordt tegen slecht weer in het najaar. Als je deze aan de voorkant open laat kun je in de zomer en begin najaar blijven genieten van mooi weer. Je loungebank kun je uitbreiden met bijpassende stoelen, luxe kussens en een mooie tafel. In deze tijd is geweven loungemeubilair erg in de mode, maar je kunt ook kiezen voor een andere materiaalsoort welke makkelijker te onderhouden is.

Luxe ligbed

Een andere manier om van de laatste zonnestralen te kunnen genieten, is door een ligbed in je tuin te plaatsen. Deze zijn laatste tijd in veel comfortabele exemplaren te vinden en ze zijn ergonomisch ontwikkeld waardoor je op een ontspannende manier kunt liggen. Tevens is het vaak mogelijk om ze te verstellen zodat je bepaalde delen van je lichaam optimale rust kunt gunnen. Een ligbed biedt de perfecte manier om zonnestralen mee te pakken. Een voorbeeld van een website waar je dit meubelstuk aan kunt schaffen is Ligbed.

Verfraaien met accessoires

Probeer je zitplek ook nog wat op te fraaien met accessoires die weerbestendig zijn. Je zou o.a. voor de volgens een houten vogelhuisje kunnen neerzetten en wat ook altijd leuk staat is een instektenhotel. Verder zou je één of meer mooie bronzen beelden kunnen neerzetten in je tuin. Voor wat meer ideeën, stap eens een tuincentrum binnen, dat geeft ook altijd erg veel inspiratie!

(51)