De meest exclusieve tafellinnen op een rijtje.

De meest exclusieve tafellinnen op een rijtje.

Wie zijn of haar interieur een flinke update wilt geven, hoeft echt geen klauwen met geld uit te geven. Vaak is het aanpassen van wat prominent aanwezige accessoires al voldoende om een heel nieuw ogend interieur te creëren. Het vervangen van je tafellinnen is een goed voorbeeld. Gebruik je geen tafellinnen? Denk dan eens aan het aanschaffen van een tafelloper, of wat accessoires als linnen servetten.

Denk jij er ook over om chique tafellinnen aan te schaffen, maar weet je niet waar je deze kunt kopen, of welke merken er werkelijk toe doen als het om tafeltextiel gaat? Dan geven we je hieronder een opsomming van de meest exclusieve tafellinnen:

Himla
Het Zweedse Himla verovert al jaren de tafellinnen-markt en blijft onverminderd populair bij interieurliefhebbers. Himla concentreert zich op chique textielproducten in het algemeen, en biedt naast tafellinnen ook onder andere bedtextiel, sierkussens, tapijten en handdoeken. De collectie van Himla vind je in verschillende textielwebshops online.

Cottona
Hét tafellinnen-merk van nu. Cottona’s linnencollectie kenmerkt zich door een zeer hoge kwaliteit textiel, een prachtige afwerking en een uitgesproken breed assortiment aan tafellinnen. Cottona Table Textiles, zoals het merk voluit heeft, heeft een eigen webshop waar u terecht kunt voor allerlei soorten linnen, waaronder naast kleden ook tafellopers, linnen servetten, enzovoorts. Naast linnen biedt Cottona ook een uitgebreide assortiment aan katoenen tafellopers, tafelkleden en tafellaken. Voor Cottona’s linnencollectie klikt u hier!

Kook
Kook. Veel mensen kennen het tafelkleden-merk vooral van de Bijenkorf, waar het in het vaste assortiment zit. De collectie van Kook is stukken minder uitgebreid dan die van Himla en Cottona, maar wie liefhebber van damast tafelkleden is, is bij Kook absoluut aan het juiste adres. Kook produceert niet alleen tafelkleden, maar ook ovenwanten, kookschorten, enzovoorts. Je vindt de collectie bij de Bijenkorf! Of natuurlijk in de Bijenkorf webshop.

(160)