Binnenkort een verjaardag? Vind hier je leukste kaart!

Binnenkort een verjaardag? Vind hier je leukste kaart!

Zoek je een leuke kaart voor een jarige? Ontwerp hem dan zelf online of maak gebruik van één van de ontwerpen die je op de website vindt. Er zijn tekeningen, plaatjes en foto’s voor jarigen van elke leeftijd, dus er is altijd wel iets van je gading te vinden. Er staan teksten bij, zoals ‘Van hart gefeliciteerd’ of ‘Proficiat’ en die kun je laten staan, wijzigen of aanvullen.

Enkele of dubbele kaart
Kies voor de jarige een enkele kaart, zonder envelop of een dubbele kaart met envelop. Ook kun je kiezen welk formaat je kaart moet hebben. Voor een verjaardag is het altijd leuk om een grote kaart te sturen, zeker als je iemand lang niet hebt gezien. Je kunt dan ook lekker veel tekst kwijt en een echte brief ontvangen is toch weer iets heel anders dan een email

Een echte kaart valt op
Verjaardagskaarten die nog echt met de post komen worden steeds zeldzamer dus je kunt ervan op aan dat de ontvanger blij verrast zal zijn met jouw kaart. Een echte kaart valt op naast alle e-cards en andere electronische berichten.
Zelfs als je de jarige ook nog ‘live’ gaat feliciteren is het leuk om een kaart te sturen want die vindt de jarige ’s morgens in de brievenbus en het verjaardagsfeestje is meestal pas in de avond of op een andere dag.

Gebruik een foto van de jarige
Als je tijd en zin hebt is het leuk om de kaart helemaal zelf te ontwerpen. Hierbij kun je bijvoorbeeld gebruik maken van foto’s van de jarige. Bedenk er een paar leuke teksten bij en schrijf je groet en felicitatie aan de binnenkant. Je kunt hiervoor kiezen uit allerlei letter types, waaronder ook letter types die eruit zien alsof je de kaart met de hand geschreven hebt.

Zet ze vast klaar
Ben jij iemand die verjaardagen vergeet of er pas op het allerlaatste moment aan denkt? Heel vervelend want dan moet je haastig een kaart uitzoeken en dat is nooit zo leuk als een met zorg uitgekozen of ontworpen kaart.
Dan is het misschien een goed idee om alvast wat verjaardagskaarten te maken en klaar te zetten. Je ontwerpt en schrijft je kaart, adresseert en betaalt hem en vult de datum van verzending in. Je hebt er dan geen omkijken meer naar want de kaart komt vanzelf op tijd bij de jarige. Je kunt dat desnoods al maanden van tevoren doen.

(137)