Steeds meer Nederlanders schaffen een goedkope smartwatch aan

Steeds meer Nederlanders schaffen een goedkope smartwatch aan

Als je de laatste tijd steeds meer mensen op straat op het horloge ziet kijken of lang met het horloge bezig ziet zijn dan is de kans groot dat dit een persoon met een smartwatch is. Een smartwatch is een slim horloge wat zich door middel van Bluetooth verbindt met de smartphone. Daarnaast draait het horloge zelf ook op Android of iOS en heeft het dus ook de mogelijheid om zelf apps te gaan draaien. De diverse digitale winkels krijgen dan ook steeds meer apps voor deze horloges. Zo zijn er al navigatie apps voor de smartwatch en ook diverse apps voor fotografie. Nu klinkt dit allemaal leuk maar wat is het ook alleen maar leuk of ook erg handig?

De smartwatch is zeker handig, ben je veel onderweg dan kan de smartwatch je veel gedoe besparen. Als je op de fiets zit en je hebt je smartphone in de tas zitten dan zie je op de smartwatch toch je binnenkomende oproepen, berichten en statusupdates verschijnen. Zo hoef je niet eerst te wachten tot je op de de eindbestemming bent om te zien wat voor berichten er op je telefoon staan. Ook in de auto is de smartwatch ideaal, krijg je een bericht binnen dan zie je deze met één blik op je pols. Je riskeert dus geen boete meer aangezien je de telefoon niet meer in de handen hoeft te pakken.

Er is een groot vertrouwen in de smartwatch

Grote bedrijven hebben een groot vertrouwen in de smartwatch, zo zijn multinationals als Google, Microsoft en Apple bezig met de ontwikkeling van het horloge en hebben diverse andere merken waaronder Sony al een model op de markt gebracht. Een smartwatch is ook betaalbaar, er zijn al modellen voor nog geen honderd euro en een goedkope smartwatch is dus voor veel Nederlanders bereikbaar.

Als je nog niet overtuigd bent dan is het goed om zelf er eens één te proberen, gegarandeerd dat je dan overtuigd raakt en niet meer zonder zult willen. Ook staat de smartwatch nog eens erg fraai om je pols. Kijk dus niet meer vreemd op als je steeds meer mensen met het horloge bezig ziet aangezien steeds meer Nederlanders in de ban raken van de smartwatch.

(143)