Ook de dierenarts gaat online

Ook de dierenarts gaat online

Uw hond heeft pijn of is ziek, maar is bang voor de dierendokter? Of heeft uw kat een wonden wil absoluut het katten mandje niet in om naar de dierenarts te gaan? U bent zeker niet de enige. Als gevolg daarvan krijgen veel dieren niet de medische zorg die ze verdienen. Want wie wil zich nou laten openkrabben of bijten door zijn kat of hond? Maar daarvoor is deze online dierenarts nou ideaal!

Uw dier kan lekker in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven en toch de medische behandeling krijgen die hij of zij nodig heeft. Op advies van een dierenarts behandelt u hem zelf. Met behulp van foto’s of filmpjes van uw hond of kat steltdierenarts Nanda een diagnose. Vervolgens krijgt u tips en tricks hoe u zelf een behandeling in kunt stellen. In sommige gevallen is het beter om toch naar een dierenarts toe te gaan. Dat zal zij dan ook aan u melden. Bij een botbreuk bijvoorbeeld of wanneer een kater niet kan plassen.

Weren wat uw trouwe viervoeter mankeert?

Openingstijden van Dierenkliniek Online

Deze online dierenartsenpraktijk is elke dag en avond van de week geopend. Dus ook op zondag kunt u via de chat om advies vragen. Van welke dierenarts kunt u zeggen dat ze elke zondag open zijn? Dus heeft u behoefte aan advies? Vraag deze dierenarts online via de WhatsApp chat om advies. U ontvangt uiterlijk binnen 24u een reactie. Maar meestal zelfs al binnen een uur.

De prijs van een dierenkliniek online vergeleken met een consult

De dierenarts in de buurt is natuurlijk een goede dierenarts. Daar ligt het niet aan. En voor grote problemen betaal je met liefde wat grotere bedragen. Maar voor kleine problemen wil je soms gewoon wat advies en niet gelijk naar je dierenarts toe hoeven te gaan. En dan is het tarief van een consult bij je eigen dierenarts ook nog eens best duur. Soms is het zelfs voor mensen onbetaalbaar. Bijvoorbeeld voor mensen met een minimum inkomen. 

De portemonnee is van iedereen verschillend. Daarom mag u zelf bepalen wat het advies u gaat kosten. Na het WhatsApp gesprek ontvangt u een tikkie met een open bedrag. U mag dan zelf het bedrag invullen dat u wilt betalen. Dus vindt u het advies niet goed, dan betaalt u weinig. Maar bent u super tevreden… Dan betaalt u mij zoveel als u kwijt kunt. De betalingen die mensen tot nu toe gedaan hebben lopen uiteen van €3,50 tot €80,00. De meeste mensen betalen tussen de €10,00 en €30,00. Dat is toch een goedkope dierenarts? Je betaalt dus nooit te veel.

Een Online consult, makkelijk via de eigen laptop

Wat zijn de voordelen van een online dierenkliniek?

Veel mensen gaan tegenwoordig op vakantie met hun hond of kat. Of ze overwinteren zelfs in Spanje of Italië met hun viervoeter. Ook daar kunnen natuurlijk medische problemen ontstaan. En leg dan maar eens uit aan een Spaanse dierenarts of waar u dan ook zit wat uw hond of kat mankeert. Ook in dat geval vindt u bij deze online dierenarts de hulp die u nodig heeft. Hoe makkelijk is het om even een WhatsApp chat te voeren vanuit het buitenland? De meeste problemen die ontstaan in het buitenland zijn kleine ongelukjes. Daarvoor lukt het vaak wel om de medische middelen te kopen om die problemen op te lossen zonder dat je bij een dierenarts langs hoeft te gaan.

Online dierenkliniek voor uw hond of kat

Wilt u ook gebruik maken van de online mogelijkheid een dierenarts te spreken?

Meer informatie vindt u op deze site van een online dierenkliniek. Daar vindt u een WhatsApp knop om met de dierenarts in contact te komen. Het werkt heel simpel. Maar er zijn daar ook meer mogelijkheden te vinden om zelf een diagnose te stellen bij uw hond of kat. Een echte aanrader dus!

(11)