Het overstappen op Google apps

Het overstappen op Google apps

Steeds meer bedrijven willen overgaan op het werken in een cloud. Google Apps for Business is een pakket met tools die inzetbaar zijn voor bedrijven. Om over te gaan naar de cloud is het mogelijk om een Google Apss Reseller te benaderen. De integratie, en beheer van de Google Apps kun je uit handen laten nemen door een Google Apps Reseller. Het is zelfs mogelijk om Google Apps for Business uit te proberen voor bedrijven.

Google Apps heeft een aantal voordelen voor bedrijven. Een bedrijf hoeft alleen beschikking te hebben over een internetverbinding. Het is dus mogelijk om overal te werken maar ook samen te werken. Je kunt ook dus makkelijk thuis werken en beschikken over informatie en documenten. De gebruikers maken gebruik van dezelfde software en updates zijn gelijk beschikbaar voor iedereen. Je kunt dus allemaal in dezelfde versie werken. Van een computer tot laptop en zelfs op mobiele apparaten zoals tablet en smartphone kun je deze Apps eenvoudig toepassen. Je bent niet meer afhankelijk van servers waardoor de kans op dataverlies is weggenomen. Het onderhoud van nieuwe hardware en onderhoud van servers behoren dus tot het verleden. Een kostenbesparing voor een bedrijf en een mogelijkheid om efficiënter te gaan werken.

Bedrijven denken al wel vaak om over te stappen naar Google Apps for Business. Het is voor bedrijven ook mogelijk om deze uit te proberen. Een Google Apps Reseller kan meer vertellen over de mogelijkheden voor een bedrijf en helpen bij de integratie.

(107)