Het binnen of buiten kweken van je wiet

Het binnen of buiten kweken van je wiet

Redelijk veel mensen houden van een jointje op z’n tijd. Het is handig dat je wiet in coffeeshops kunt aanschaffen, echter kun je ook zelf je wiet kweken. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kun je zelf de kwaliteit tijdens de kweek in de gaten houden, zo zou je kunnen voorkomen dat er schadelijke pesticiden in zitten. Je kunt er voor kiezen ergens binnen je wiet te kweken of ergens buiten.

Wanneer je ergens binnen wiet kweekt moet je goed naar het plantje zelf kijken. Elke wietplant heeft namelijk zijn eigen handleiding. Sommige vragen minder verzorging dan andere of hebben minder water nodig dan de andere. De eerste stap waarin een zaadje moet ontkiemen is niet heel lastig, maar hierna moet je er goed voor zorgen om je wietplant tot een succes te brengen.
Je kunt op verschillende plekken binnen in je huis wiet kweken. Je moet echter wel voor je eigen licht zorgen voor de kweek, en dit licht mag niet naar buiten uitstralen. Tevens moeten je plantjes af en toe wel frisse lucht krijgen. Je moet zelf maar aftasten waar je het beste je plantjes binnenshuis kunt kweken. Als je dit bijvoorbeeld in je slaapkamer doet zijn je muren meestal recht waardoor je makkelijk gebruik kunt maken van de ruimte. Echter zul je dan wel je raam moeten afschermen wanneer je deze hebt want er mag geen licht van buiten naar binnen komen. Tevens kun je in de kelder kweken, hier heb je alleen het nadeel dat je niet direct toegang tot verse lucht hebt terwijl dit wel nodig is voor je planten. Verder moet je er voor zorgen dat deze niet te vochtig is en op kamertemperatuur is gebracht. In dit geval is het de meest juiste plek om je wiet te kweken.

Wanneer je niet zelf je wiet wil kweken maar wietzaden simpelweg ergens wil kopen kun je dit op veel plekken doen. Een voorbeeld hier van is buy marijuana online. Er wordt ook informatie gegeven over andere zaden en er is een blog op de website te vinden.

(83)