Zorg voor de juiste riem

Zorg voor de juiste riem

suede riem rood (Small)

 

It’s all about fashion en kleren, zeker ook kledingaccessoires als een riem, stropdas of de juiste schoenen maken de man. Je kledingkeuze is eenvoudigweg meer dan enorm belangrijk in het interpersoonlijke contact dat je iedere dag opnieuw met vele mensen hebt. Denk bijvoorbeeld eens aan de collega’s op de afdeling van het hoofdkantoor waar je werkt, de belangrijke klant die je vandaag bezoekt of misschien wel het sollicitatiegesprek dat vandaag in je agenda staat genoteerd.

Persoonlijke energie en uitstraling in combinatie met goed gekleed gaan vormen eigenlijk een soort wisselwerking. Wanneer je goed gekleed gaat en daarbij de juiste kledingaccessoires draagt  geeft je dat gewoon een goed gevoel over jezelf en straal je in een gesprek of contact met iemand anders meer zelfvertrouwen uit. dat zelfvertrouwen straalt op haar beurt weer af op je kledingkeuze.

Eigenlijk geldt dit zeker niet enkel en alleen voor mannen of vrouwen maar uiteraard voor beiden. Bij de dames lijkt het soms wel wat meer vanzelfsprekend om mee te gaan in het hedendaagse modebeeld maar de heren blijven hier sinds enkele jaren eigenlijk nauwelijks meer bij achter. Naast het juiste strakke en zakelijke jurkje, de donkerblauwe pantalon of het op maat gesneden maatpak zijn de juiste leren laarsjes, lakschoenen, ceintuur of het juiste frisse kapsel doorslaggevend in het totaalplaatsje.

Het modebeeld van vandaag is vanzelfsprekend geen statisch geheel. Fashion is een zeer dynamisch iets wat eigenlijk nooit echt stil staat, wat vandaag in is kan morgen alweer achterhaald zijn. Daarom is het natuurlijk erg belangrijk dat je op de hoogte blijft van de trends die zich voordoen. Check daarom de juiste websites, de leukste webshops, fora, blogs en lees de bladen die erin gespecialiseerd zijn. Mogelijkheden genoeg in elk geval om jezelf te informeren. Zodoende weet je dat je er altijd piekfijn verzorgd en up-to-date bijloopt en zal de positieve energie van je uitstraling afstralen op je omgeving en de mensen om je heen.

(127)