Welke slaaphouding heeft u?

Welke slaaphouding heeft u?

Er zijn verschillende slaaphoudingen die we aan kunnen nemen. Houdingen met vaak een rare maar toch beschrijvende naam welke passen bij de eigenschappen van een persoon. Kloppen de houding waarinm u het liefste slaapt met de karaktereigenschappen welke beschreven staan?

Slaaphoudingen

Koninklijke houding

Een koning of koningin heeft een herkenbare rughouding welke volledig beheerst en ontspannen is. Dit past bij het type welke graag in de belangstelling staat, zelfverzekerd is en enigszins neerkijkt op andere mensen.

Molenwiek

Mensen die vaak geluk hebben houden vaan de molenwiek aan als slaaphouding. Dit is de meest aangename houding waarin ze zichzelf nestelen.

Foetushouding

Slaap je met je benen netjes op elkaar, waarbij je knieën en voeten op elkaar liggen dan betekent dit dat symmetrie in je leven een eerste behoefte van je is. Je zorgt ervoor dat je problemen zo veel mogelijk voorkomt en wijkt af van wat andere verwachten.

Nonnenhouding

Ben je een echte denker? Dan is de kans groot dat je met je hoofd in je handpalmen slaapt met je ellebogen wijd. Dit lijkt op een nonnenkap. Je hebt een nonchalante houding en bent een levensgenieter.

Flamingo

Zelfbewust en toch passief? De houding van de flamingo, met één gestrekt been en het andere been opgetrokken. Ondanks dat je vriendelijk, sociaal en ontspannen bent, krop je dingen die dwarszitten op.

Aap

Ben je een oplettend en behoedzaam type dan houdt je waarschijnlijk de aap-houding aan. Met armen gestrekt van droom naar droom aan een liaan om aan je nachtmerries te ontvluchten.

Vlinder

Je benen uitgestrekt als vleugels en je handen als voelhoorns naast je hoofd is de houding van een zoekende vlinder. Nieuwe mogelijkheden en uitdagingen vindt je super en je wilt graag mensen ontmoeten in nieuwe situaties.

Herkenbaar?

Heb je een slaaphouding welke hierin voorkomt en slaap je niet lekker? Last van bijvoorbeeld nek of rug? Dan heb je wellicht een ander matras of hoofdkussen nodig. Laat u adviseren door slaapspecialist Slaapkenner.nl.  Zij kunnen u passend adviseren over de mogelijkheden welke u allemaal heeft voor een ontspannen nachtrust. Door op zoek te gaan naar de juiste combinatie van materialen zorgt u ervoor dat uw spieren zich totaal ontspannen en tot rust komen. Voor meer tips en slaapadvies ga je naar Slaapkenner.nl

(197)