Gezonde koffie -Het bestaat!

Gezonde koffie -Het bestaat!

Verdiep je in een willekeurig dieet en je komt er al gauw achter dat koffie op de lijst met producten staat die je nou juist níet mag… Koffie en gezondheid gingen tot nu toe niet echt samen. Echter, tegenwoordig is er een alternatief genaamd Ganoderma Koffie, dit is gezonde koffie. Maak van koffie een gezonde gewoonte!

Gewone koffie, of het nu om filterkoffie of cups gaat past helaas niet in een gezond dieet. Koffie werkt zurend op het lichaam met als gevolg dat je vatbaarder bent voor ziektes, een slechtere stoelgang hebt, minder goed voedingstoffen opneemt (ook gezonde!). Ook heeft koffie een uitdrogend effect op het lichaam. Dit klinkt natuulijk allemaal niet positief en om nu als verstokte koffiedrinker voortaan aan de thee te gaan lijkt me niet de juiste oplossing.

Ganoderma daarentegen past door de toevoeging van de Ganoderma Lucidum (Reishi) paddestoel prima in een gezond leefpatroon! De koffie die overigens uit 100% Arabica bestaat en evengoed 2% cafeïne bevat smaakt werkelijk heerlijk en heeft daarnaast een lijst aan voordelen. De voordelen van deze koffie zijn oneindig.

Het versterkt je afweersysteem, de koffie heeft een anti-aging effect en werkt ontgiftend, zorgt voor een betere zuurstofopname, bevordert de nachtrust, versterkt de aderwanden, verbetert de bloedcurculatie én de bloeddruk,  werkt ontstekingsremmend, helpt bij allergieen, verbeterd de suikerwaarde en is een krachtig hulpmiddel bij lijnen.

Ooit een koffiesoort tegengekomen die zoveel voordelen biedt?? Geen hoge bloeddruk meer door het drinken van koffie… dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Zoek de Ganoderma maar eens op Wikipedia en laat je overtuigen door dit fantastische nieuwe product. Change your life, change your coffee! Het assortiment bestaat uit: Black Coffee, Gourmet Latte, Gourmet Mocha, Gourmet Hot Chocolat en Organic Green Tea allemaal met de toevoeging van de Ganoderma paddestoel!

 

Voor meer info over dit fantastische product kijkt u op onze website.

(116)