De nieuwe schoonheidsspecialist

De nieuwe schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialisten opgelet! Til je kennis, kunde en talenten naar een hoger niveau. Met micropigmentatie breid jij je kennis uit en ontwikkel jij jezelf. Naast het epileren, harsen, masseren en misschien wel een stukje visagie, kun je ook permanente make-up aan gaan brengen. Voornamelijk vrouwen zijn vaak onzeker over oneffenheden op de huid of over hun wenkbrauwen. Ze willen een mooie huid, wenkbrauwen waar ze meer uitstraling van krijgen en mooie volle lippen. Met micropigmentatie maak je dit mogelijk en geef je mensen hun zelfvertrouwen weer terug. Ze krijgen meer eigenwaarde en dat alleen maar door micropigmentatie.

 

Wat is micropigmentatie

Micropigmentatie is een methode waarbij je permanente make-up aanbrengt. Naast micropigmentatie heb je ook dermapigmentatie. Dit laatste wordt gebruikt voor medische behandelingen. Hierbij kun je denken aan haar simulatie, camoufleren van littekens en aan bijvoorbeeld de reconstructie van een hazenlip. Het wordt vaak vergeleken met tatoeëren. Dat is begrijpelijk, maar het is totaal wat anders. Bij het tatoeëren van wenkbrauwen of een eyeliner gaat de naald veel dieper de huid in en daarom is het ook pijnlijker. Bij micropigmentatie wordt er ook gewerkt met een naald, maar deze gaat alleen door de eerste huidlaag. Het doet daarom ook geen pijn. Er wordt gewerkt met verfijnde technieken en apparatuur van een hoog kwalitatief niveau. Met micropigmentatie heb je de mogelijkheid om dingen subtiel te corrigeren waardoor je een opener blik krijgt of meer uitstraling. Voor veel mensen is het een welkome oplossing die hun zelfvertrouwen een boost geeft. Als micropigmentatie specialist accentueer je de natuurlijke schoonheid. Daarnaast komen er ook veel vrouwen langs die niet meer willen dat hun eyeliner uitloopt of hun wenkbrauwen niet constant willen bijtekenen. Dit zijn allemaal cosmetische redenen, maar het is wel erg handig als je uit het zwembad komt en je eyeliner zit nog perfect.

 

Mogelijkheden met micropgimentatie

Als schoonheidsspecialiste doe je er dus verstandig aan om je micropigmentatie papieren te halen. Het is even een investering, maar je kunt je klanten meer aanbieden en het is goed voor je eigen ontwikkeling. Bij Nouveau Contour kun je een opleiding volgen tot micropigmentatie specialist. De opleiding duurt in zijn totaliteit zeven dagen waarbij je veel persoonlijke aandacht krijgt. Na de opleiding kun je:

  • permanente wenkbrauwen zetten
  • permanente lipliner zetten
  • permanente eyeliner zetten
  • wimpers verdikken
  • full lips creëren
  • pigmentvlekken camoufleren
  • haar simuleren
  • vitiligo camoufleren
  • en een hazenlip reconstrueren

Met deze intensieve maar korte cursus breid jij je praktijk nog meer uit.

cosmetics-436910_640

(56)