Heel snel opzoek naar een pruiken winkel

Heel snel opzoek naar een pruiken winkel

Vorige week ben ik naar de kapper geweest. Ik wilde mijn haar een stuk korter en een keer in een andere kleur. Ik heb me laten adviseren door een dame die nog niet zo lang werkzaam was bij mijn vertrouwde kapper. Ze heeft mijn haren totaal verpest! Er zit geen model in en de kleur is heel dof uitgevallen. Niet wat ik wil. Omdat de verf mijn haar heeft beschadigd kan ik er niet direct nog een keer overheen. Ik was ten einde raad. De enige oplossing op korte termijn was het kopen van een pruik. Toen een vriendin me dit aangeraden heb ik haar eerst raar aangekeken. Ik ga toch niet met een pruik lopen omdat de kapper mijn kapsel heeft verpest. Toen ik daarna weer in de spiegel keek heb ik mijn laptop gepakt en ben ik opzoek gegaan naar een online pruiken winkel.

Veel variatie pruiken

Via de zoekmachine kwam ik eerst terecht op websites waar ik niet naar op zoek was. Pruiken na medische behandelingen en carnavalspruiken. Ik wil gewoon een mooie pruik die ik normaal kan dragen. Even later kwam ik op de website van Peruca. Dit is wat ik zoek! Mooie, betaalbare pruiken die er niet nep uit zien. Het verbaasde me direct hoeveel aanbod ze hier hebben. Ook het verschil in prijs kwaliteit is heel groot. Je kunt dus echt een pruik kiezen die aan jouw wensen voldoet. Ik zoek een pruik die zo veel mogelijk aan mijn wensen voldoet. De prijs maakt mij op dit moment niet zo veel uit.

Door filteropties de perfecte pruik snel gevonden

Ik heb even gezocht en gefilterd en heb uiteindelijk een rood bruine pruik gevonden met een prachtig model. Het ziet er zo ook helemaal niet onnatuurlijk uit. Ik bestel hem maar meteen want met het kapsel wat ik nu heb kan ik echt niet naar mijn werk. Ik hoopte natuurlijk op snelle levering en dat gebeurde ook. Een paar dagen later werd de pruik bezorgd. Ik vond het best spannend want ik heb alleen wel eens een pruik gedragen naar spannende feestjes. Toen ik hem op deed voelde het meteen goed. Ik heb hem twee weken fulltime gedragen totdat mijn haar toe was aan een nieuwe kleuring. Nu mijn eigen haar weer is hersteld draag ik toch stiekem nog wel eens een pruik. Vooral in het weekend naar feesten als ik niet wil omkijken naar mijn haar. Super handig hoor.

(166)