Menu

Tonny Weijn vakanties

december 23, 2012 - Reizen en Vakantie

Tonny Weijn vakanties is een website die boordevol informatie staat over de meest uiteenlopende vakantie bestemmingen. De  bestemmingen waar Tonny Weijn over schrijft zijn niet bestemmingen als Chersonissos of LLoret de Mar, maar gebieden die minder bekend zijn maar minstens zo mooi. Tonny Weijn laat u kennis maken met plekken op Aarde waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan, waar de natuur wonderschoon is en de mensheid nog geeft om de natuur.

De werelddelen waar Tonny Weijn voornamelijk over schrijft zijn Azië en Zuid Amerika. Zoals u waarschijnlijk wel weet zijn dit niet de meest gangbare vakantiebestemmingen. Echter, dit zijn wel de plekken op Aarde waar de natuur nog op zijn mooist is. Deze werelddelen zijn zo groot en beschikken nog over zoveel ongerepte natuur. Neem nou een land als Brazilie, er is in dit land naast de grote steden nog zoveel moois te zien aan natuur. De meeste mensen zullen verbaasd zijn wat men hier allemaal zal aantreffen. Tonny Weijn kan u garanderen, het is er schitterend!

Het eerste waar de meeste mensen aan denken als ze aan Brazilie denken is waarschijn Rio de Janeiro en carnaval. Allebei schitterend, maar het écht mooie kennen de mensen veelal niet, en dat is wat Tonny Weijn via zijn website wil overbrengen aan de mensen. Brazilie kent bijvoorbeeld zoveel oude, kleine dorpjes waar u het gevoel krijgt terug in de tijd te gaan. De rust en de gemoedelijke sfeer die er hangt, werkelijk uniek.

Een ander schitterend, en misschien wel ondergewaardeerd, land in Zuid Amerika is Argentinië. Iedereen kent natuurlijk de wereldstad Buenos Aires, maar kent u ook de andere wonderen die het land te bieden heeft? Argentinie heeft bijvoorbeeld de meest zuidelijk gelegen stad ter wereld. Hier is een cruise mogelijk langs de fjorden waar je schitterende natuur tegenkomt.

Tonny Weijn hoopt mensen te overtuigen van de schitterende natuur in deze bijzondere bestemmingen om vervolgens een onvergetelijke reis te boeken.

(154)

Geef een reactie