Homeopathie onderzoek bij homeopaat

Homeopathie onderzoek bij homeopaat

De vriendin van mijn oma komt altijd op elke verjaardag. Zij is al heel lang de beste vriendin van mijn oma. Een keer in het jaar viert mijn oma groots haar verjaardag, het is dan altijd een groot feest en op dat feest spreek ik persoonlijk altijd veel verschillende mensen. Ik vind het leuk om met verschillende mensen te praten, twee weken terug sprak ik met de vriendin van mijn oma over het onderwerp homeopathie. Ze vertelde dat zij zich een keer per maand preventief liet behandelen met een homeopathie behandeling om te voorkomen dat zij ziek wordt. Zij vindt het erg fijn om zich preventief te laten behandelen via homeopathie bij de homeopaat bij haar uit de buurt.

Eerste kwam met homeopathie

Ze kwam voor de eerste keer in aanraking met homeopathie naar aanleiding van een behandeling die ze onderging voor de klachten van de rug. Ze wilde snel van haar klachten af, de homeopaat stelde een persoonlijk behandelplan op om zo snel als mogelijk van haar klachten af te komen. Het lukte de homeopaat om haar binnen een half jaar van haar rugklachten af te helpen. Ze vond het erg fijn dat ze zo snel van de klachten van haar rug was af via een homeopathie behandeling bij de homeopaat.

Voordeel homeopathie bij homeopaat

Er zijn meerdere voordelen van homeopathie, dit zijn er een paar:

  • Het voordeel van klassieke homeopathie is dat het een natuurlijke geneeswijze is. Er wordt bij deze natuurlijke geneeswijze niet alleen naar de klachten gekeken maar er wordt gekeken naar de samenhang van symptomen en klachten.
  • De homeopathische middelen die worden voorgeschreven zijn niet op dieren getest. Veel geneesmiddelen worden op dieren getest, de middelen van de klassieke-homeopathie worden op gezonde mensen getest.
  • Er wordt bij de klassieke homeopaat verder gekeken naar alleen het behandelen van de klachten, er wordt bijvoorbeeld ook goed gekeken hoe de klachten zijn ontstaan.

(85)