Hoe spiritualiteit jou kan helpen

Hoe spiritualiteit jou kan helpen

Spiritualiteit komt van het Latijnse woord spiritus, spiritualiteit heeft in de breedste zin dan ook veel te maken met de geest, denk bijvoorbeeld aan religie, of het geloof in bovennatuurlijke krachten.

Bij spiritualiteit denkt men dan ook vaak aan leven na de dood en ‘geesten.’ Dit heeft dan weer meer te maken met spiritisme, dit is namelijk het geloof dat mensen na onze dood als geest voortbestaan, en dat overlevende in bepaalde omstandigheden weer in contact kunnen komen met nabestaande, bijvoorbeeld via een medium.

Er zijn veel verschillende vormen hoe spiritualiteit je kan helpen, als je bijvoorbeeld onzeker bent over je toekomst, in de rouw zit, of nog veel vragen hebt voor een overleden dierbare. Wees niet bang om contact te zoeken met bijvoorbeeld een medium of paragnost om je te helpen in een spirituele vorm.

Een medium kan jou helpen om weer in contact te komen met een dierbare.

Heel simpel gezegd figureert een medium als een soort van doorgeefluik, het medium is in dit geval namelijk de verbinding tussen leven en dood. Daarnaast, kan een medium vaak ook contact leggen met engelen, demonen of dieren. Dit komt door dat het medium vaak tussen twee werelden in leeft, vaak vinden ze dat contact door een in soort trance te raken. Ook zijn sommige mediums in staat om contact te leggen met een andere wereld via een artistieke manier, bijvoorbeeld door te tekenen of door middel van muziek.

En andere vorm van spiritualiteit vinden we in een paragnost, deze beschikken vaak over meerdere paranormale gaven, en is dan ook anders dan een medium. Paragnosten zijn bijvoorbeeld helderziend, heldervoelend of helderhorend. Dat komt vaak omdat zij beschikken over een 6de zintuig. Paragnosten kunnen je op verschillende manieren helpen in veel spirituele vormen, denk bijvoorbeeld aan het leggen van tarotkaarten of engelenkaarten.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met een medium of paragnost.

Online zijn er ook verschillende blogs over spiritualiteit en het leven na de dood te vinden.

 

(49)